Chaimae el Hour - #Dazuurtje

Als laatstejaarsstudente van de opleiding Financiële dienstverlening was het tijd om op zoek te gaan naar een stageplaats waarmee ik mijn studie kon afronden. Ik ben doelgericht op zoek gegaan naar een leerzame stageplaats waar ik mijn kennis verder kon uitbreiden. Wat voor mij ook erg belangrijk was, was een stageplaats vinden die past bij mijn persoonlijkheid.

Zo kwam ik terecht bij ‘Dazure’. Een klein team met grote plannen, een team dat niet bang is om het op een andere manier te doen. Een bedrijf dat 100% gaat voor een eerlijke financiële wereld. Dit waren voor mij de redenen om als stagiaire te kiezen voor Dazure. Mijn doel was om veel te leren en met de ervaringen die ik op deed mezelf verder te ontwikkelen in deze branche!

Iets meer dan een half jaar later heb ik mijn stage afgerond, mijn diploma behaald, maar Dazure verlaten ben ik nog niet van plan! Na een half jaar stage bij Dazure, ben ik begonnen als full time Servicedesk medewerkster. Ik heb in de afgelopen maanden veel geleerd en mijn doel zeker bereikt. Dat kan ook niet anders met zo een geweldig team!