5de premieverlaging in 10 jaar

#GoedIdee Nabestaandenverzekering

Dazure komt belofte na en voert weer premieverlaging door op de GoedIdee ORV en Scildon geeft eerste leven-volmacht!

Voor de vijfde keer in tien jaar tijd komt er een premieverlaging op de GoedIdee Nabestaandenverzekering, óók voor bestaande klanten. Dat laatste is uniek. Voor zover bekend biedt geen enkele andere ORV in de wereld bestaande klanten de voordelen van een premieverlaging. De premie zakt gemiddeld met 5% en wordt medio dit jaar doorgevoerd. Met deze premieverlaging staat de Goedidee Nabestaandenverzekering veelal weer in de top 5.

Wie tien jaar geleden de GoedIdee Nabestaandenverzekering afsloot heeft nu een veel scherpere premie dan degene die tien jaar geleden ging voor de goedkoopste premie. Met GoedIdee ben je verzekerd van een blijvend goede premie op de lange termijn. De premie wordt zo vaak als het kan aangepast aan de betere vooruitzichten qua langer leven. Statistisch gezien worden we met z’n allen steeds ouder, de kans op vroegtijdig overlijden zakt elk jaar een beetje. ORV-premies worden daardoor over het algemeen steeds goedkoper. Daarnaast dalen de kosten door efficiëntere bedrijfsvoering. Wij zijn onafgebroken op zoek naar de beste prijs voor onze klanten, en is met haar GoedIdee portefeuille vrij om van verzekeraar te wisselen.

Wie nu denkt dat hij een goede deal maakt met de scherpste premie van dit moment, kan over vijf jaar bedrogen uit zijn. Met GoedIdee zit je altijd goed. Indra zat een jaar geleden bij het tv-programma Kassa aan tafel om over de toenmalige reuring over de ORV-tarieven mee te praten. Indra: “De tarieven zijn ook de verantwoordelijkheid van de verzekeraars. Als een tarief niet meer van deze tijd is, dient dit aangepast te worden. We leven in 2020 en niet meer in 1990“. Ze vervolgt: “Zeker nu er door Kifid straffen zijn opgelegd aan adviseurs voor het verzaken in het melden van de gedaalde ORV-tarieven aan klanten, zien wij dat adviseurs vaker GoedIdee adviseren. Wij zijn daarom heel blij dat we weer een premieverlaging kunnen doorvoeren. Doen wat je belooft! Klanten zijn blij verrast als ze horen dat ze zomaar minder hoeven te gaan betalen, terwijl het leven doorgaans op alle vlakken duurder wordt. Dát is de kracht van GoedIdee”.

Premiedepot
Wordt de polis tussentijds opgezegd? Dan kan het zijn dat er wat ‘spaargeld’ zit in de reservepot. Omdat er sprake is van een gelijkblijvende premie over de hele looptijd, betaalt de klant in het begin eigenlijk een te hoge premie. Die extra premie is aan het eind van de looptijd nodig, omdat de kans op overlijden groter wordt als iemand ouder is. Wordt tussentijds opgezegd en zit er tegoed in het premiedepot, dan wordt de betaalde premie die in de reservepot zit (premiedepot) netjes terugbetaald aan de klant.

GoedIdee viel tien jaar geleden al in de prijzen met zijn mooie en transparante kenmerken, en verdient nog steeds een award. Meer lezen over GoedIdee>

Scildon verstrekt aan Dazure de eerste leven-volmacht ooit
Vorig jaar konden we al een leven-volmacht van Allianz toevoegen en nu kan er weer een mooie Nederlandse verzekeraar aan het pallet worden toegevoegd. “Het vertrouwen wat hiermee door een gerenommeerde en bijzondere verzekeraar als Scildon wordt uitgesproken maakt ons natuurlijk enorm trots”, aldus Indra. “Wij vinden Scildon een prachtige verzekeraar met bijzondere bedrijfswaarden en hele mooie producten. We kunnen dan ook niet wachten op alle mooie dingen die onze bedrijven samen mogen gaan ontwikkelen.” Indra geeft aan met Scildon erbij een breed assortiment te kunnen bieden aan financieel adviseurs, we willen hét platform zijn voor ORV en inkomensbeschermers. “Wij werken samen met de belangrijkste spelers en hebben een heel hoog service level. Dat we daarnaast ook nog de allerleukste mensen in dienst hebben maakt ons onweerstaanbaar en biedt de adviseur vooral ook veel gemak.”