Hans

#Ik heb iets met producten

Ik heb iets met financiële producten. Waar dat vandaan komt weet ik ook niet maar ik ben altijd bezig met het fileren van financiële producten. Ik wil de achterkant van financiële producten leren kennen. Misschien komt dat wel omdat financiële producten vaak bewust (?) moeilijk worden gemaakt en dat accepteer ik niet. Zo zit ik blijkbaar in elkaar.

Na mijn studie bedrijfseconomie (1994) ben ik gaan werken als verzekeringsadviseur en later als hypotheekadviseur. Financiële producten kenden in die periode een geweldig verdienmodel maar ook vaak een beperkte dekking en dat begon steeds vaker te wringen. Ik ben vervolgens gaan werken als productmanager bij een serviceprovider. Die functie was veel minder omzet gedreven. Ik hield me bezig met het geven van trainingen aan intermediairs, het maken van productvergelijkingen en het maken van mooie rekentools. Ook werd ik verantwoordelijk voor productontwikkeling. Ik merkte al snel dat die rol me op het lijf geschreven was. Aan de tekentafel staan en gewoon goede producten ontwikkelen voor de consument. Daar word ik dus blij van!

Toen ik in gesprek ging met Indra en Odette voor de functie productontwikkelaar merkte ik al gauw dat er een match was. Dazure wil alleen maar goede financiële producten ontwikkelen voor de klant. Producten waar je trots op kunt zijn. Dat ik daaraan mijn bijdrage mag leveren is gewoon super!

Afbeeldingsresultaat voor mail