Martijn van der Zee - #Dazuurtje

Als eindejaarstudent Financiële dienstverlening ken je al heel wat namen uit de financiële wereld. Veelal grote namen die al vele jaren actief zijn. Gedurende mijn studie ben ik mezelf, als leergierige, nieuwsgierige en deels eigenwijze student, gaan verdiepen in deze bedrijven en de producten die zij aanbieden.

Wat is het doel van deze producten en wat is de gedachte erachter? Zijn ze duidelijk en te begrijpen voor iedereen? Wat is het voordeel voor de consument?

Dit zijn enkele van de vele vragen die ik mezelf stelde over de diverse producten binnen deze veelzijdige sector. Veel van deze vragen werden echter steeds hetzelfde beantwoord.

Het was dan ook moeilijk om uit al deze verschillende bedrijven een passend en innovatief bedrijf te vinden om stage bij te lopen en daadwerkelijk iets van te leren. Totdat ik de naam Dazure tegen kwam. Een bedrijf dat bij het uitbrengen van het eerste product al gelijk in de prijzen viel. Een bedrijf dat is opgericht met het idee ‘Dit moet anders kunnen’ en waar eerlijke producten en een persoonlijke, goede service centraal staan. Kortom een bedrijf dat op zo veel gebieden anders is dan alle andere en dat al mijn vragen wel op een andere manier beantwoordde.

Voor mij waren dit de redenen om als stagiair te kiezen voor Dazure. Om te leren van eerlijke, hardwerkende en warme mensen die niet bang zijn om het anders te doen.