NIEUW DAZUURTJE: ANKE DE LEEUW

Om de Servicedesk tijdens de vakantieperiode ondersteuning te bieden is ons team uitgebreid met een aantal flexwerkers. Anke studeert momenteel aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Na de zomervakantie vervolgt ze haar studie Diergezondheid en Management voor het derde jaar, maar momenteel helpt ze de Servicedesk.

Als dochter van Dominique was de keus om de Servicedesk te ondersteunen tijdens de vakantie snel gemaakt. Waar mijn focus tijdens mijn studie vooral op bedrijfskunde en de huisdierensector gericht is, merk ik dat de financiële sector mij ook zeker interesseert. Daarnaast zorgt het gezellige team voor een hele fijne werksfeer op kantoor. Bij Dazure werken in mijn zomervakantie helpt mij ook om meer werkervaring op te doen in een andere sector, dan waar ik gewend ben om te werken.

Dazure is enorm klantgericht en probeert voor ieder probleem een zo goed mogelijke oplossing te bedenken, hier heb ik enorm veel respect voor en ben ik daarom ook graag deel van. Ik ben heel benieuwd hoe ik mijzelf binnen Dazure ga ontwikkelen en heb het hier in ieder geval enorm naar mijn zin!