Positive Finance Day

#9 november 2017

Positive Finance Day 2017

Ruim 150 financiële dienstverleners namen deel aan de Positive Finance Day, een initiatief van Dazure en de stichting New Financial Forum. Deelnemers uit de financiële sector laten zien hoe zij met hun bedrijf een positieve, maatschappelijke bijdrage leveren aan de samenleving. Loek Peters (Penoza/maakdeanderbeter.nl) en Indra Frishert (Dazure) verzorgden samen het dagvoorzitterschap.

Winnaars
Dit jaar werden voor het eerst de Positive Finance Awards uitgereikt. De awards werden uitgereikt om bijzondere initiatieven die bijdragen aan een betekenisvolle financiële wereld, te erkennen. Uit een longlist van meer dan vijftig initiatieven, selecteerde de jury dertien kanshebbers die op de shortlist zijn beland. Uiteindelijk leidde dit tot vijf genomineerden in twee categorieën.

De jury, bestaande uit Odette Bakker (Dazure), Antoinette Kalkman (FlexFront), Alexander Koene (BR-ND) en Jack Vos (Luyten adviesgroep) reikte de juryprijs voor ‘Inspirerende persoon in de financiële sector’ uit aan Natasja Naron van Gabriël Financiële Bescherming. “Gaan voor genoeg’’, is de levens- en ondernemersvisie van Natasja. Dit maakt ze volledig in de praktijk waar. Haar hele winst geeft ze weg aan goede doelen. “Genoeg is genoeg“, van meer wordt zij niet gelukkiger.

In de categorie ‘Bewezen en Betekenisvol’ is Lendahand uitgeroepen tot de winnaar. Het publiek koos Kandoor als winnend initiatief in de categorie: ‘Potentie en Betekenisvol’.

Sprekers
Financieel dienstverleners kwamen samen bij Aegon in Den Haag om zich met elkaar te verdiepen in een aantal bijzondere initiatieven. Tijdens het evenement lieten de aanwezigen zich informeren en inspireren door gastsprekers als: Kees Klomp, Jolijn Creutzberg (van Hulley), Amba Zeggen (Risk en Governance) Martin Verdonk en Tey El-Rjula, (Tykn). Bekijk hier alle presentaties terug.