The Positive Finance Way

#Stay inspired

The Positive Finance Way

Dit jaar kan de Positive Finance Day helaas niet doorgaan door de coronacrisis. We willen jou ook zonder deze dag blijven inspireren en laten zien hoe het anders kan.

Niet omdat het zo verschikkelijk is, maar omdat het altijd een klein beetje beter kan. Veel organisaties hebben tijdens de lockdown met hartverwarmende verbindende initiatieven laten zien dat het kan! Dit goede gevoel zetten we nu verder, we gaan het hele land door om met inspirerende personen te praten over wat de coronacrisis hun gebracht heeft, hoe hun ideale wereld eruit ziet & wat zij hier al in bijdrage.

BrightPensioen

BrightPensioen biedt pensioenopbouw voor alle mensen die zelf hun pensioen moeten regelen, zoals zzp'ers, DGA's en kleine werkgevers. Ze werken op basis van een lidmaatschap, iedere deelnemer is mede-eigenaar en er wordt uitsluitend belegd in duurzame fondsen.

Phenix Capital


Phenix Capital richt zich volledig op impact investment. Dit zorgt ervoor dat de investeringen van bedrijven, organisaties en fondsen niet alleen een financieel rendement behalen, maar ook sociale en milieueffecten genereren. 

2

#Stay inspired

d

Perfect Day

Perfect Day helpt kleine bedrijven op een snelle, goedkope en persoonlijke manier om hun bedrijf te beschermen tegen hacks en verlies van data. Ze kijken niet alleen naar techniek, maar ook naar de invloed van mensen in een organisatie, de wetgeving en processen.  

!