Finvita Ik-stop-met-roken-ORV

#Je bent nooit te oud om te stoppen

Flinke verbeteringen in gezondheid en premie!

Wanneer u het goede voornemen heeft om te stoppen met roken kunt u per direct flink besparen op de premie van uw overlijdensrisicoverzekering.

Goed voor uzelf en goed voor de maatschappij

Stoppen met roken is allereerst goed voor je gezondheid, maar ook de maatschappij is erbij gebaat omdat niet-rokers in veel gevallen minder gebruik maken van zorg. De financiële stimulans zoals een premiekorting kan mensen over de streep trekken. Daarom introduceert Independer samen met Dazure de Finvita Ik-stop-met-roken polis.

Besparen op alle fronten

Wanneer je het goede voornemen hebt om te stoppen met roken kun je per direct flink besparen op de premie van je overlijdensrisicoverzekering. We belonen ‘stoppers’ met een premieverlaging tot 30 procent. Diegenen die twee jaar later nog steeds niet roken krijgen opnieuw korting. De Ik-stop-met-roken-overlijdensrisicoverzekering wordt exclusief aangeboden met Independer. Stoppen met roken past mooi in de ‘Beter-voor-Elkaar-benadering’ van Independer.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op.

Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt mailen naar: servicedesk@dazure.nl of bel ons via: +31 (0)76 531 07 58. Je kunt ons ook een appje sturen via Whatsapp: 06 308 792 25.

Naar het contactformulier