5 sterren bij MoneyView!

#Beste voorwaarden & prijs

GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering powered by Allianz ontvangt 5 sterren voor 'voorwaarden & prijs' bij MoneyView!

De GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering powered by Allianz is door MoneyView beloond met 5 sterren op ProductRating ‘voorwaarden & prijs’! Hier zijn we uiteraard trots op. Vooral omdat 5 sterren het hoogst haalbare is.

MoneyView is het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. Elk jaar beoordelen zij financiële producten en geven een onafhankelijk kwaliteitsoordeel. Dit jaar werden er 41 producten met een gelijkblijvende dekking onderzocht, waarbij 2728 klantprofielen zijn doorgerekend en geanalyseerd op prijs. Voor de ProductRating Voorwaarden zijn in totaal 44 producten onderzocht op voorwaarden en mogelijkheden. Hierbij zijn 41 criteria in de voorwaarden geanalyseerd. Lees hier de onderzoekersresultaten van MoneyView

De GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering powered by Allianz is een overlijdensrisicoverzekering die je afsluit met een nieuwe hypotheek of bij het oversluiten van een bestaande hypotheek. Deze verzekering wordt gekenmerkt door een hele scherpe premie waarbij het proces, acceptatierichtlijnen en service richting klant en intermediair centraal staan.