Verzekering afsluiten

#en meer

Laat het over aan de experts

Over sommige keuzes moet goed nagedacht worden. Onafhankelijk advies kan je helpen om duidelijkheid te krijgen over wat het slimst is om te doen in je specifieke situatie. Een helpende hand kan nooit kwaad.

Zoek meteen een adviseur

Verzekering afsluiten?

Onze verzekeringen zijn landelijk via diverse onafhankelijke financieel adviseurs af te sluiten. Ook vind je ze bij verschillende vergelijkingssites op internet. Interesse? Mail ons dan op info@dazure.nl, zodat wij je de contactgegevens van één of meerdere adviseurs bij jou in de omgeving kunnen toesturen. Uiteraard kun je ook bij je eigen adviseur (als je die hebt) vragen naar de Overlijdensrisicoverzekering of Woonlastenverzekering. 

Verzekering opzeggen of overstappen? 

De aanvraag voor een nieuwe verzekering kun je via een onafhankelijk financieel adviseur indienen. Indien je de oude overlijdensrisicoverzekering wenst op te zeggen, kun je hier een voorbeeldbrief downloaden. Indien je de verzekering destijds via een adviseur hebt aangevraagd, kun je de opzegging het beste ook via die adviseur laten behandelen; zij zullen de opzegging met de verzekeraar verder verzorgen en kunnen je wijzen op eventuele andere aandachtspunten bij de opzegging of vervanging van een lopende verzekering.

Ingangsdatum

Let er bijvoorbeeld op dat de ingangsdatum van de nieuwe verzekering overeenkomt met de einddatum van de oude verzekering. Op die manier is er geen moment zonder dekking. Daarnaast is het altijd verstandig om te wachten met opzeggen tot het moment dat de nieuwe verzekering geaccepteerd is.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op.

Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt mailen naar: servicedesk@dazure.nl of bel ons via: +31 (0)76 531 07 58. Je kunt ons ook een appje sturen via Whatsapp: 06 308 792 25.

Naar het contactformulier