Een arbeidsongeschiktheidsverzekering had mij en mijn gezin wel meer rust gegeven

Wanneer klanten een huis kopen moeten ze veel belangrijke financiële zaken regelen. Wellicht heb jij de klant geïnformeerd over het hoge risico op arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, maar heeft de klant destijds geen arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten omdat het lastig was om zich voor te stellen wat er kon gebeuren. "Ik dacht bij de koop van ons huis, dat overkomt ons niet. Toen mijn partner ziek werd realiseerde ik me pas 'hoe gaan we dit doen?' Een arbeidsongeschiktheidsverzekering had mij en mijn gezin meer rust gegeven', vertelt Stephanie.

In dit artikel lees je wat de aanleiding was voor Dazure om een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering te lanceren die wel een passende dekking heeft tegen een scherpe premie. Ook lees je hoe jij met een gerust hart een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt afsluiten voor je klant.

Een hoog risico
De kans om binnen 30 jaar arbeidsongeschikt te raken, is ruim twee keer zo groot als de kans op overlijden. Daarnaast liggen het verwachte en reële scenario bij de huidige AO-verzekering vaak ver uit elkaar en is het ingewikkeld om de verzekering af te sluiten. Want hoe weet je nu wat de uiteindelijke situatie zal zijn waar de klant zich voor moet verzekeren? Voor bijna de helft van de Nederlanders is dit een reden om geen verzekering af te sluiten. Toch is het een hoog risico met grote gevolgen wanneer het wel mis gaat.

Een passend product
Dat was de aanleiding voor Dazure om een nieuwe verzekering tegen een betaalbare premie te lanceren die wel aansluit bij de uiteindelijke situatie. Een verzekering die een netto oplossing biedt om het levensonderhoud te kunnen betalen bij arbeidsongeschiktheid. De verzekering is gebaseerd op een berekening van 2 uiterste AO-scenario's, in plaats van één AO-scenario zoals bij andere verzekeringen. Met als resultaat een altijd passende dekking, ongeacht de toekomstige AO-situatie.

Dat het lastig is om een AO-verzekering af te sluiten weten we, maar we weten ook hoe blij de klant is als hij ervoor verzekerd is op het moment dat het mis gaat. Met de AO-verzekering van Dazure kun je er op rekenen dat de verzekering die je adviseert aansluit bij het scenario waar de klant in belandt mocht hij arbeidsongeschikt raken. De GoedIdee Inkomensbeschermer kun jij met een gerust hart voor je klant afsluiten.

Meer weten over de GoedIdee Inkomensbeschermer? Wil je meer weten over de GoedIdee Inkomensbeschermer? Meld je dan aan voor een introductie of lees hier meer.

Meld je aan voor een introductie

Wil je meer weten over de GoedIdee Inkomensbeschermer? Of heb je een vraag? Vul dan het formulier in & wij nemen contact met je op! 

Contactformulier

''Maak elke dag een beetje beter''

Jeroen Muselaers - Medewerker Automatisering

'Je wilt het beste voor de klant, maar daar waren tot voor kort nog geen oplossingen voor'

'Een oplossing voor arbeidsongeschiktheid die wel aansluit op alle AO-scenario's'

'Een altijd passende dekking, ongeacht de toekomstige AO-situatie'