Barry

# Niks te verbergen

Toen ik in 2011 de kans kreeg om bij Dazure te gaan werken, twijfelde ik in eerste instantie. Ik, in de financiële dienstverlening? Ik, in de verzekeringen? Ik kwam uit een heel andere hoek. Als secretaresse begonnen en daarna zo’n 10 jaar bij reclamebureaus gewerkt. Als account executive had ik veel contact met klanten en de creatieve afdeling. Een dynamische, creatieve, hectische baan. Dus dat was even omschakelen naar een functie als financieel medewerker. De fijne klik met Indra en Odette en wat zij vertelden over hun innoverende bedrijf en producten haalden me over. En eerlijk gezegd ook de gezellige werkplek in het centrum van Breda 

Incasso’s en betalingen
Ik voel me nu als een vis in het water als financieel coördinator in dit team met fijne mensen. Ik zorg ervoor dat de premies elke maand geïncasseerd worden en dat we dat op de meest efficiënte manier doen. Het is belangrijk dat mensen merken dat wij niks te verbergen hebben en dat we de moeite nemen om alles duidelijk uit te leggen. Mensen met een betalingsachterstand worden niet meteen als ‘misdadiger’ behandeld. We gaan er vanuit dat mensen hun premie wel willen betalen en komen er vaak wel uit samen.

Cijfers én letters
Maar ik ben niet alleen van de cijfers, óók van de letters. 
Omdat ik redelijk op de hoogte ben van spelling en grammatica van onze Nederlandse taal, controleer en schrijf ik ook teksten. Dat kunnen bijvoorbeeld algemene voorwaarden zijn, oneliners voor onze Facebookpagina, persberichten of e-mailteksten die naar klanten gaan.

Creatieve marketing!
Ook schuif ik wekelijks aan bij het marketing/communicatie overleg waarin we zelf allerlei leuke acties bedenken en onze identiteit vormgeven. Creatief gezien is the sky the limit en dat geeft zoveel energie. We zetten in op persoonlijke marketing en dat begint z’n vruchten af te werpen. Zo komt de ervaring uit m’n creatieve verleden toch nog heel goed van pas!

Het kan dus allemaal samen in één functie, lekker veelzijdig, nooit saai! Wat je ook wilt weten, je krijgt een eerlijk antwoord.

Afbeeldingsresultaat voor mail