Beleg en Bescherm

#Financiële Rust

Beleg en Bescherm

In samenwerking met NNEK hebben wij een overlijdensrisicoverzekering ontwikkeld die de dierbaren van de belegger financieel beschermt tegen vroegtijdig overlijden van de belegger. Het vooraf bepaalde bedrag wordt dan uitgekeerd aan de nabestaanden. NNEK staat voor NoordNederlands EffektenKantoor. Vanaf de oprichting van NNEK was het standpunt al: beleggen is een middel om financiële doelen te bereiken. Het is geen doel op zich.

Hoe werkt het?
Naast de belegging (een lijfrenterekening bijvoorbeeld) die via NNEK loopt, wordt een overlijdensrisicoverzekering afgesloten om de belegging te beschermen. De overlijdensrisicoverzekering en de belegging worden jaarlijks op elkaar afgestemd. Stijgt de belegging, dan daalt het verzekerd bedrag. Daalt de belegging, dan stijgt het verzekerd bedrag. Een ideale oplossing om ervoor te zorgen dat de nabestaanden goed achterblijven bij vroegtijdig overlijden van de belegger. Zij ontvangen het vooraf bepaalde bedrag als de belegger komt te overlijden tijdens de looptijd van de verzekering. 

Wie is NNEK?

NNEK was van origine een kaasbedrijf, dat de familie Andringa met succes heeft verkocht. In 1986 besloten ze hun eigen vermogen te beheren en daarmee ontstond NNEK Vermogensopbouw.

Vanaf de oprichting van NNEK was het standpunt al: beleggen is een middel om financiële doelen te bereiken. Het is geen doel op zich. Vanuit die visie is NNEK gaan samenwerken met financieel adviseurs. Zij kennen de klant namelijk het beste. Wat heeft de klant nodig? Waarom? En wanneer? Dit moet constant gemonitord worden, want het leven is altijd in verandering: een geboorte, overlijden, scheiding, faillissement, nieuwe baan of een nieuw huis. Het zijn allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de klant er financieel anders voor komt te staan. Met een financieel adviseur, een vertrouwenspersoon die dit inzicht heeft, blijft de klant op koers. Dit is ook de reden waarom NNEK zo goed aansluit bij Dazure. Wij hebben allebei namelijk de ambitie om financiële rust te creëren voor klanten.

Inmiddels is NNEK uitgegroeid van vermogensbeheerder naar service provider voor financieel adviseurs. Door jarenlange kennis en ervaring heeft NNEK inmiddels wel kaas gegeten van :) ondernemerschap, wet & regelgeving, marketing, communicatie en klantgedrag. Via hun adviseursplatform www.nnek-kennis.nl ondersteunen zij adviseurs op deze onderwerpen, maar bieden zij ook kosteloos handige financiële planningstooling aan.

Vragen of hulp nodig bij je aanvraag?


Neem contact met ons op

#Meer info

Overige productinformatie over de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering.

Lees verder

Dit zeggen anderen over ons

  • Duidelijke informatie en deskundige medewerkers

  • Snel, makkelijk, duidelijk en super goede begeleiding met veel lagere kosten dan een ander

  • In alle opzichten goed

  • Eerlijk product

Via Independer Reviews

Deze verzekering afsluiten?

  • Dat kan via jouw financieel adviseur.
  • Zoek je een adviseur? Vind er hier een bij jou in de buurt. 
  • Geen advies nodig? Sluit rechtstreeks af via www.Mo-Lotta.nl.