Betrokkenheid

#Iets goeds doen voor een ander

Positive Finance Day

Om te laten zien hoe het anders kan, organiseren we ieder jaar de Positive Finance Day. Op deze dag laten we zien wat er wél goed gaat in de financiële sector en inspireren we hoe het beter kan. 

De dankbaarheid is groot

Iets goeds doen voor een ander daar krijgen wij energie van! Wij vinden het bijzonder om iets te kunnen doen voor iemand die hulp kan gebruiken. De dankbaarheid is groot en onze dankbaarheid ook weer, want het geeft je een goed gevoel om iets goeds te mogen doen voor een ander!

Wil jij ook iets goeds doen voor een ander? Maar weet je niet waar je zou kunnen helpen?
Wij geven je graag ideeën! 

Duurzame relaties

Wij staan voor langdurige en sterke samenwerkingsrelaties. Samen kijken we waar we elkaar kunnen helpen.
We hebben o.a. samenwerkingen met:

Stichting Maatschappelijke Opvang Breda
Om de zes weken koken we voor de cliënten van Stichting Maatschappelijke Opvang Breda (SMO Breda).
SMO Breda ondersteunt dak-/ en thuislozen. Daarnaast lopen we ieder jaar mee met de Singelloop Breda om geld op te halen voor SMO Breda. Het opgehaalde bedrag wordt gebruikt voor sinterklaascadeautjes voor de kinderen van de cliënten of voor andere programma’s de kinderen van de dak-/ en thuisloze. Ook organiseren we ieder jaar een verwendag.
Op deze dag leggen wij de cliënten van SMO Breda in de watten. 

JINC
JINC strijdt voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt.
Dit doet Jinc door samen met bedrijven en scholen activiteiten te organiseren.
Wij doen ieder jaar mee met de Baas van Morgen, sollicitatie trainingen en Bliksemstages.
Via deze manier laten we kinderen zien welke verschillende beroepen er zijn en dat werken in de financiële dienstverlening interessant en niet saai is. 

LEF
Stichting LEF heeft een lesprogramma gemaakt voor mbo-scholen, waarmee jongeren inzicht krijgen in hun eigen financiën. Helaas is dit hard nodig. want in de praktijk blijkt deze groep vaker in financiële problemen te komen dan hun leeftijdsgenoten. Wij staan ieder jaar als gastdocent voor de klas om MBO-studenten financieel bewuster te maken. 

Naast de samenwerkingen steunen we ook ieder jaar verschillende goede doelen. Bijvoorbeeld Artsen zonder grenzen.
Als bij een collega een baby wordt geboren doen we een donatie, omdat we ook andere vrouwen op de wereld een veilige bevalling wensen.

Heb jij nog goede ideeën waar wij bij kunnen helpen? Mail ze naar barry@dazure.nl. Dankjewel!

 

Blog: Iets goeds doen voor een ander

Ik heb al eerder geblogd over de verschillende petten die je bij Dazure op kunt hebben. Bij mij hoofdzakelijk financieel, maar ook marketing & teksten. Nu wil ik graag iets vertellen over onze inspanningen op het gebied van goede doelen. “Inspanningen” klinkt misschien wat overdreven. Laten we eerlijk zijn, echt heel moe worden we er niet van. We krijgen er juist energie van. Het is bijzonder om een paar keer per jaar even met iets heel anders bezig te zijn dan de dagelijks terugkerende werkzaamheden hier op kantoor. Lees verder>