Cavalli

Uitvaartbegeleiding

Sfeervol herdenken

Als een dierbare overlijdt wil je een afscheid dat mooi past bij het leven wat hij of zij had. Je zoekt iemand die je hierbij kan helpen. Hiervoor hebben we een fijne partner gevonden in Cavalli Uitvaartbegeleiding; een initiatief van drie vrouwen met verschillende achtergronden, die hun krachten hebben gebundeld. Ze helpen de nabestaanden met persoonlijke aandacht, zijn ontzettend betrokken en investeren ook in nazorg, wat goed past bij de ideologie van Dazure.

Cavalli kenmerkt zich door in de voorbereiding van een uitvaart rust en overzicht te brengen in alle mogelijkheden die er bestaan als het gaat om een afscheid. Juist in de korte tijd die beschikbaar is, moet er van alles geregeld worden. Tijdens deze moeilijke periode willen zij zoveel mogelijk zorg uit handen nemen. Een goed afscheid geeft de nabestaanden de mogelijkheid om te beginnen met het rouwproces. Is dit dan duurder dan de standaard invulling via een uitvaartverzekeraar? Nee, deze persoonlijke aanpak is vaak zelfs beter geprijsd. En veel mensen weten niet dat je als nabestaanden niet verplicht bent om de uitvaart te laten verzorgen via de verzekeraar, maar hier ook zelf een keuze in kunt maken. 

Afscheid

Praten over de dood

Jouw uitvaartwensen goed vastleggen?

Samenwerkingspartner

Om extra ondersteuning te bieden bij de gevolgen van een overlijden, voor zowel adviseur als consument, heeft Dazure naar een samenwerking gezocht met Cavalli Uitvaartbegeleiding. We willen je hiermee ideeën of oplossingen geven, of gewoon aan het denken zetten. Dazure doet dit belangeloos, zonder verdienmodel, enkel om te informeren, omdat we het belangrijk vinden om er te zijn voor onze relaties. Ook als er sprake is van overlijden, of eigenlijk; juist als er sprake is van overlijden.

Dazure is deze samenwerking met Cavalli Uitvaartbegeleiding aangegaan om jou een plek aan te bieden waar je alle informatie kunt krijgen over alle mogelijkheden die er bestaan als het gaat om een afscheid.