Condole app

#een rouw-app die troost, herinneringen en aandacht na verlies samenbrengt

Condole app

Omdat niemand zich eenzaam zou moeten voelen, zeker niet na overlijden van een dierbare is de Condole app opgericht. In de app vind je contact en ondersteuning van elkaar. Het is een laagdrempelige manier om hulp aan te bieden, te ontvangen en om troost te ervaren. 

Iedereen rouwt op zijn of haar eigen manier. De Condole app biedt verschillende vormen van rouwondersteuning. Je kunt de app gebruiken om: artikelen te lezen over rouw en verlies, een podcast te luisteren, een documentaire te bekijken, herkenning te vinden in troostgedichten of ervaringsverhalen, muziek te beluisteren, herinneringsproducten op maat te maken, een rouwspecialist in de buurt te zoeken, te chatten met een ervaringsdeskundige of gebruik de app om in contact te komen met lotgenoten en steun te krijgen uit de directe kring van familie en vrienden.

Samenwerkingspartner

Om extra ondersteuning te bieden bij de gevolgen van een overlijden, voor zowel adviseur als consument, heeft Dazure naar een samenwerking gezocht met Condole. We willen je hiermee ideeën of oplossingen geven, of gewoon aan het denken zetten. Dazure doet dit belangeloos, zonder verdienmodel, enkel om te informeren, omdat we het belangrijk vinden om er te zijn voor onze relaties. Ook als er sprake is van overlijden, of eigenlijk; juist als er sprake is van overlijden.

Dazure is deze samenwerking met Condole aangegaan om jou een plek aan te bieden waar je verbinding kunt vinden bij verlies.