Veelgestelde vragen

#gewoon vragen

FAQ

Bij het afsluiten van jouw overlijdensrisicoverzekering hebben wij je wat beloofd! Wanneer we de premie of voorwaarden kunnen verbeteren voor nieuwe klanten, doen we dit ook voor jou als trouwe klant. Nog steeds uniek bij verzekeringen, maar dat is zoals het hoort vinden wij.

Met een switch naar een nieuwe verzekeraar kunnen wij je de kans op verbeterde voorwaarden en het verlagen van je premie in de toekomst blijven garanderen. Deze nieuwe verzekeraar is: Scildon NV. Een verzekeraar die uiteraard weer voldoet aan onze eisen, zoals we met je hebben afgesproken in (artikel 6 van) onze voorwaarden.

Wie is de nieuwe verzekeraar / risicodrager van mijn verzekering?

De nieuwe risicodrager van je verzekering is Scildon NV. Scildon is de verzekeraar die optreedt als de risicodrager van de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

Waarom hebben jullie mijn toestemming nodig?

Misschien heb je al eerder een switch naar een andere verzekeraar gehad, hiervoor heb je niks hoeven doen. Je kreeg simpelweg een aankondiging van de switch en vervolgens de nieuwe polis. (collectieve overvoer)

Deze keer hebben we jouw toestemming nodig (individuele overvoer). We kiezen nu voor een individuele overvoer omdat het de overstap naar Scildon makkelijker, sneller en goedkoper maakt. Dit is zowel voor Dazure en Scildon, als ook voor jou een voordeel. Want ook dit zul je terugzien in mogelijke premieverlagingen in de toekomst. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.  Je kunt mailen naar: servicedesk@dazure.nl of bel ons via: +31 (0)76 531 07 58. Je kunt ons ook een appje sturen va Whatsapp 06 308 792 25.

Komt er met de switch naar de nieuwe verzekeraar ook een premieverlaging?

Met de switch naar de nieuwe verzekeraar kun je zeker rekenen op premieverlagingen in de toekomst. Dit is tenslotte een van de redenen dat we de switch naar verzekeraar Scildon N.V. mogelijk maken.

Veranderen de voorwaarden van mijn verzekering?

Nee zoals we met je hebben afgesproken veranderen we de voorwaarden van je verzekering nooit in jouw nadeel, als we de voorwaarden aanpassen doen we dat alleen als het een verbetering voor jou is ten opzichte van de bestaande polis. Maar op dit moment veranderen de voorwaarden niet.

terminall illness dekking?

Krijg ik een nieuw polisblad opgestuurd als ik toestemming heb gegeven voor de switch?

Ja, wanneer je toestemming hebt gegven voor de switch ontvang je een nieuw polisblad. 

Wat is de rol van Dazure?

Scildon (de verzekeraar die optreedt als de risicodrager van de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering) heeft  Dazure volmacht verstrekt voor de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering. Dit betekent dat wij de polisadministratie doen en de premie-incasso’s verzorgen.

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op.

Heb je nog vragen? Bel +31 (0)76 531 07 58, app, of mail ons gerust even! 

 

Naar het contactformulier