GezinGeregeld dekking

#voor jouw GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering bij Scildon

Tijd voor een nieuw 'GoedIdee'!

De voorwaarden van de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering hebben we uitgebreid! Ditmaal met de GezinGeregeld dekking! Hiermee krijg je bij de geboorte of adoptie van je kindje kosteloos 20 % verhoging van het verzekerde bedrag gedurende zes maanden!

HOE WERKT HET?
Heel eenvoudig! We hebben het even voor je op een rij gezet:
1. Je meldt de geboorte of adoptie binnen een jaar via servicedesk@dazure.nl;
2. Wij bevestigen je dat we je verzekerde bedrag met 20% hebben verhoogd gedurende 6 maanden
(de verhoging is maximaal € 100.000,-). Kosteloos!! En zonder medische beoordeling!

Kindje erbij? Gefeliciteerd; laat het ons weten!

JE ZIT NERGENS AAN VAST

Na die 6 maanden bepaal je helemaal zelf of je:
die extra dekking wilt behouden  tegen een geringe extra premie. Je hoeft dan helemaal niets te doen;
een lagere verhoging wilt;
je teruggaat naar de oude (lagere) dekking van vóór je gezinsuitbreiding. In de laatste gevallen volstaat een mailtje aan ons.

WAAROM DOEN WE DIT VOOR JE?
Gezinsuitbreiding geeft meestal een leuke en spannende, maar ook heel drukke tijd. Je moet aan duizend en een dingen denken en ze regelen. Daarbij heeft de financiële impact meestal niet de hoogste prioriteit. Dat snappen wij heel goed!

Daarom verhogen wij het verzekerde bedrag van jouw GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering gratis gedurende 6 maanden met 20 %. Want er zijn dan immers meer mensen afhankelijk van het gezinsinkomen. Als dat onverhoopt wegvalt is het goed om te weten dat je weloverwogen gekozen overlijdensrisicoverzekering extra zekerheid biedt. Je GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering groeit met je gezin mee!  Dat is wat je als ouder wilt, toch?

SPECIAAL VOOR JOU ALS JE AL EEN GOEDIDEE OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING HEBT!

Heb je al een GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering? 
Dan bieden we jou als gewaardeerde relatie de dubbele periode aan voor melding van de geboorte of de adoptie. Ben je dus in de afgelopen twéé jaar (opnieuw) vader of moeder geworden? Meld dit dan bij ons binnen nu en twee maanden (en ontvang de gratis 20% verhoging op jouw verzekering gedurende een half jaar.) 

Heb je nog geen GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering?
Bespreek de mogelijkheden dan met je financieel adviseur.

 • IS DE VERHOGING VAN DE DEKKING KOSTELOOS?

  Ja, deze verhoging is de eerste 6 maanden helemaal kosteloos! Na deze periode kan er gekozen worden om terug te gaan naar de huidige situatie; de polis loopt dan voor dezelfde premie en verzekerd bedrag weer door of de verhoging te behouden tegen een nieuwe premie. Je zit dus nergens aan vast! Hoe hoog de premie dan wordt, kun je opvragen bij onze servicedesk.

  Als jij gelijk bij de melding vermeldt dat je deze verhoging niet betaald wilt voortzetten na 6 maanden, dan zetten we het verzekerde bedrag na 6 maanden terug naar de oorspronkelijke hoogte. 

 • IS ER EEN NIEUWE MEDISCHE BEOORDELING NODIG VOOR DE VERHOGING?

  Nee! Er is geen medische beoordeling nodig voor de verhoging. Fijn toch? Alleen als je het verzekerde bedrag met méér dan de aangeboden 20% wilt verhogen stellen we opnieuw medische vragen.

 • KRIJG JE OOK EEN HOGER VERZEKERD BEDRAG BIJ ADOPTIE?

  Natuurlijk! Het gaat ons erom dat je de voldoende dekking hebt om de belangen van je gezin te beschermen. Het gaat dus om de gezinsuitbreiding: die vereist meestal een hoger verzekerd bedrag. Er zijn dan immers meer mensen van een uitkering afhankelijk als er iets gebeurt. Laat het ons dus vooral ook weten als je een kindje adopteert. In dat geval geldt de meldingstermijn van een jaar vanaf moment van adoptie en dient je kind nog wel minderjarig te zijn.

 • WAT ALS IK DE NIEUWE VERHOOGDE DEKKING TÓCH NIET WIL HOUDEN?

  Je krijgt onze gratis verhoogde dekking 6 maanden. Daarna bepaal je helemaal zelf of je:
  - die extra dekking wilt behouden  tegen een geringe extra premie. Je hoeft dan helemaal niets te doen;
  - een lagere verhoging wilt;
  - je teruggaat naar de lagere dekking van vóór je gezinsuitbreiding. In de laatste gevallen volstaat een mailtje aan ons.

  Als jij gelijk bij de melding vermeldt dat je deze verhoging niet betaald wilt voortzetten na 6 maanden, dan zetten we het verzekerde bedrag na 6 maanden terug naar de oorspronkelijke hoogte. 

 • Wat zijn de nieuwe polisvoorwaarden?

  De nieuwe polisvoorwaarden zijn:

                GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering               GoedIdee Eenjarig Overlijdensrisicoverzekering