GoedIdee Inkomensbeschermer

#Gewoon netto

GoedIdee Inkomensbeschermer

De GoedIdee Inkomensbeschermer is niet meer aan te vragen en wordt binnenkort vervangen door een alternatief.
Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

Met de GoedIdee Inkomensbeschermer kun je zorgen dat je bij arbeidsongeschiktheid (AO) of werkloosheid (WW) voldoende netto inkomen behoudt om je hypotheek en andere kosten van levensonderhoud te kunnen blijven betalen. Je ontvangt maandelijks een netto bedrag afgestemd op jouw situatie. Deze verzekering keert een maandelijks bedrag uit berekend op basis van 2 uiterste AO-scenario's, in plaats van één AO-scenario zoals bij andere AO/WW verzekeringen. Het resultaat is een verzekering met een altijd passende dekking, ongeacht de toekomstige AO-situatie. Je kunt deze verzekering afsluiten in combinatie met een hypotheek als je in loondienst bent.

Wil je weten waarom wij deze verzekering ontwikkeld hebben? Meer informatie vind je hier >

 • Altijd passend advies door 2 verzekerde bedragen te combineren
 • Tussentijds aan te passen door optierecht
 • Scherpe premie
 • Efficiënte verwerking van de aanvraag:
  • Geen fysiek aanvraagformulier
  • Een digitaal aanvraagtraject
  • Polis verzending binnen een dag
 • Wat is een inkomensbeschermer AO-WW?

  De inkomensbeschermer biedt dekking bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor werknemers met een eigen woning. Wat de inkomensbeschermer anders maakt dan andere AO/WW-verzekeringen is dat het advies altijd passend is. Bij de meeste AO/WW-verzekeringen wordt er een kansberekening gemaakt op basis van mogelijke AO scenario's en wordt hier een verzekerde som op gebaseerd. De inkomensbeschermer zorgt ervoor dat de adviseur niet beperkt is tot de scenario's uit de adviespakketten (zoals volledige AO, 35% AO en 0% werk, 50% AO en 50% werk en 60% AO en 100% werk) voor beoordeling of de relatie een passende uitkering krijgt. De klant krijgt door middel van het opgeven van verschillende verzekerde bedragen, bij volledige en gedeeltelijke AO, een productoplossing die veel meer passend is dan de woonlastenverzekeringen in de huidige markt.   

  Neem voor meer informatie over de GoedIdee Inkomensbeschermer contact op met Zakaria Razzouki: Zakaria@dazure.nl of bel naar: 076 531 07 58. 
   

 • Waar kan ik de GoedIdee Inkomensbeschermer aanvragen?

  De GoedIdee Inkomensbeschermer is aan te vragen (via je adviseur) via de aanvraagapplicatie van Dazure en de nieuwe inzichtstool Pokket. Meer informatie over de tool vind je hier>

 • Bekijk video

Vragen of hulp nodig bij je aanvraag?


Neem contact met ons op

Dit zeggen anderen over ons

 • Duidelijke informatie en deskundige medewerkers

 • Snel, makkelijk, duidelijk en super goede begeleiding met veel lagere kosten dan een ander

 • In alle opzichten goed

 • Eerlijk product

Via Independer Reviews

Deze verzekering afsluiten?

 • Dat kan via jouw financieel adviseur.
 • Zoek je een adviseur? Vind er hier een bij jou in de buurt. 
 • Geen advies nodig? Sluit rechtstreeks af via www.Mo-Lotta.nl.  
 • Voor wie is deze verzekering geschikt?

  Deze verzekering is ontwikkeld voor de consument tussen de 18 en 59 jaar die er voor wil zorgen dat zijn/ haar nabestaanden goed achterblijven na overlijden. Dat kan zijn als zekerheid omdat er een (hypothecaire) lening wordt gesloten, successie afgedekt wordt, als compagnonsverzekering of bijvoorbeeld omdat het wegvallen van het inkomen opgevangen wordt. Met de uitkering kun je er voor zorgen dat grote financiële gevolgen voorkomen worden, als er sprake is van overlijden van de verzekerde.  

 • Wanneer keert deze verzekering uit en wanneer niet?

  Met de GoedIdee Inkomensbeschermer kun je ervoor zorgen dat je bij arbeidsongeschiktheid (AO) of werkloosheid (WW) voldoende netto inkomen behoudt om je hypotheek en andere kosten van levensonderhoud te kunnen blijven betalen. Leeft de verzekerde nog op de einddatum van deze verzekering? Dan keren we niets uit.
  Ook in sommige gevallen keren we niet uit of is de uitkering lager. Bijvoorbeeld als er fraude is gepleegd. Of door het plegen van of het deelnemen aan een misdrijf of een poging daartoe door jou of een verzekerde. Begunstigden krijgen ook geen uitkering of een lagere uitkering als:
  - Door opzet, opzet als schadeveroorzakende gebeurtenis het beoogde of zekere gevolg is van het handelen of nalaten. Of als de schadeveroorzakende gebeurtenis met goedvinden van jou of verzekerde is ontstaan.
  - Jijzelf of iemand die belang heeft bij deze verzekering een verplichting niet nakomt en onze belangen daardoor worden geschaad of een onvolledige of onjuiste opgave doet.
  - Bij ziekte, ongeval, arbeidsongeschiktheid, of werkloosheid veroorzaakt door of ontstaan uit oorlog, optanden, onlusten, conflictsituaties  of door een atoomkernreactie.
  - Door nationale of internationale sanctieregelgeving die ons dat verbiedt.

 • Wat gebeurt er als ik mijn verzekeringspremie niet betaal?

  Hier kun je vinden wat er gebeurt als je de verzekeringspremie niet betaald. 

 • Hoe verloopt het uitkeringstraject als ik arbeidsongeschikt word?

  Hoe het uitkeringstraject verloopt als je arbeidsongeschikt wordt kun je hier vinden. 

''Zet de boel maar eens goed op zijn kop''

Indra Frishert - directeur Dazure