Marian Schutte

#fotograaf en schrijver bij afscheid en uitvaart

Marian Schutte – fotograaf en schrijver bij afscheid en uitvaart

Marian kan zich als geen ander in dienst stellen van haar opdracht. Of het nu gaat om een mooie fotoreportage van een uitvaart, het meedenken en –schrijven van teksten omtrent het afscheid of het opleveren van een volledig naslagwerk (met foto’s en teksten) om het leven van jouw dierbare te herdenken en te vieren, ze zorgt ervoor dat er warme herinneringen zijn in woord en beeld.
Daarnaast schrijft Marian levensverhalen. Voor hen die willen terugkijken op het leven, maakt zij een boek met verhaal en foto’s tot een document van troost voor de nabestaanden.

Meer info

Voor een impressie van Marian Schutte.

Samenwerkingspartner

Om extra ondersteuning te bieden bij de gevolgen van een overlijden, voor zowel adviseur als consument, heeft Dazure naar een samenwerking gezocht met Marian Schutte. We willen je hiermee ideeën of oplossingen geven, of gewoon aan het denken zetten. Dazure doet dit belangeloos, zonder verdienmodel, enkel om te informeren, omdat we het belangrijk vinden om er te zijn voor onze relaties. Ook als er sprake is van overlijden, of eigenlijk; juist als er sprake is van overlijden.

Dazure is deze samenwerking met Marian Schutte aangegaan om jou een plek aan te bieden waar je alle informatie kunt krijgen over een fotoreportage voor een uitvaart, het meedenken en –schrijven van teksten omtrent het afscheid of het opleveren van een volledig naslagwerk om het leven van jouw dierbare te herdenken en te vieren.