Wij zijn Dazure

#Leuk om je te ontmoeten

Wat we doen?

Wij bieden overlijdensrisicoverzekeringen en inkomensverzekeringen aan, die we zelf bedenken en ontwikkelen. Dit doen wij onder ons eigen Dazure & GoedIdee-label

In 2008 lanceerden we als eerste onze GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering. Inmiddels hebben we al veel meer verzekeringen op de markt gebracht. Als je wilt weten wat allemaal, kijk dan op onze productpagina . Onze producten worden via distributiepartijen aangeboden aan de consument.

Bekijk onze producten

Dazure als volmacht

Dazure is sinds 2012 gevolmachtigde op gebied van leven namens Leidsche verzekeringen (is nu overgenomen door Goudse Verzekeringen), in het bijzonder voor de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering, GoedIdee Eenjarig Nabestaandenverzekering en GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering. Sinds 2013 is Dazure tevens gevolmachtigde namens Chubb European Group SE in het bijzonder voor de GoedIdee Inkomensgewenning (Gezins-, Arbeids- en EigenInkomensgewenning). Sinds 2017 zijn wij gevolmachtigde namens N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij, in het bijzonder voor de GoedIdee Woonlastenverzekering. Vanaf 2019 is Dazure ook gevolmachtigde namens Goudse Verzekeringen voor de GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering powered by Goudse Verzekeringen. Sinds 2020 is Dazure gevolmachtigde namens Scildon voor de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering. Vanaf dit jaar zijn wij ook gevolmachtigde namens Allianz voor de GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering powered by Allianz. In 2021 is Leidsche Verzekeringen overgenomen door Goudse Levensverzekeringen. Daarmee worden ook de verzekeringen die Dazure samen met Leidsche heeft ontwikkeld aangepast op risicodrager.

Wat betekent dit:
- Het accepteren, administreren en beheren van verzekeringen
- Het uitvoeren van de financiële administratie (incasso)
- Een aanspreekpunt voor het intermediair
- Het van of namens polishouders in ontvangst nemen van de mededelingen (Servicedesk)

Uiteraard werkt Dazure volgens de regels en normen van de volmachtgevers en staan wij onder toezicht van het AFM.

Partners

Wij gaan voor duurzame samenwerkingen. Met onze klanten, maar ook met organisaties waar wij in geloven. Met wie we graag onze kennis delen en waar wij van kunnen leren.

  • Bekijk onze bedrijfsfilm!

Het moet ook anders kunnen

Het begon in 2008 met de gedachte ‘het moet ook anders kunnen’. Wij vinden dat je geen genoegen moet nemen met hoe de dingen zijn en geloven dat het altijd beter kan! We gingen daarvoor op zoek naar betrouwbare partners en verzekeraars die zich konden vinden in onze vernieuwende aanpak. Goede voorwaarden, dus geen kleine lettertjes, én een goede prijs. Ook wilden we de polisadministratie in eigen beheer (volmacht). Om daarmee een top service te bieden waarvan iedereen onder de indruk zou zijn. ‘Dazure service’ zou een begrip moeten worden, wat staat voor persoonlijke aandacht en super service. Kortom: de lat moest hoog. Dazure wilde positief verrassen, op alle vlakken.

De lat blijft hoog

We maken verzekeringen die passen in de wereld van nu, eerlijke producten die we ook willen aan bieden aan onze dierbaren. Dat laatste is een mooie graadmeter voor ons om te toetsen of een nieuw idee goed genoeg is. Zo ja, dan kunnen wij met ons team in een duizelingwekkend korte periode het product verder ontwikkelen en aanbieden. Knopen worden snel doorgehakt en het nieuwe product wordt razendsnel ingebouwd in onze eigen polisadministratie-software.

We zijn open en eerlijk, blijven dicht bij onszelf, en willen iedereen positief verrassen. We hebben plezier in wat we doen en dit delen we graag met anderen. 

Mo-Lotta

Wij vinden het heel belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Op persoonlijk vlak, maar ook financieel gezien. Als je het goed regelt, dan geeft dat een gerust gevoel voor de toekomst. Wat er ook gebeurt. Om deze reden heeft Dazure Mo-Lotta opgericht (lees hierover meer) Via dat platform willen we je aan het denken zetten, ideeën en oplossingen geven. Het doel van dit platform is dat meer mensen financieel bewust worden en daardoor meer financieel vertrouwen krijgen voor nu en in de toekomst. Ook geven we je de mogelijkheid om hier zelf de verzekeringen van Dazure te vergelijken en af te sluiten (execution-only).
Een mooie stap naar een (financieel) gerust gevoel.

Lees hier meer over de verhouding tussen Dazure en Mo-Lotta