Fijn dat je de podcast hebt geluisterd

#Podcast Sterveding

Indrukwekkend

De meeste verhalen op Sterveding zijn van mensen die bij ons een overlijdensrisicoverzekering hadden toen hun partner overleed. Zij wilden graag meedoen aan deze podcastserie, omdat zij dankbaar zijn dat zij de verzekering hadden en eraan mee willen helpen om de overlijdensrisicoverzekering meer bekendheid te geven. Je kunt wel zeggen: ze zijn de ambassadeurs van deze verzekering geworden. Ook melden zich soms mensen aan die geen klant bij ons waren, maar ook graag hun indrukwekkende verhaal willen vertellen. Als je iets kwijt wil na het luisteren, of een berichtje wilt achterlaten voor een van de geïnterviewden, dan kun je mailen naar sterveding@dazure.nl (vermeld de naam van aflevering).

Overlijdensrisicoverzekering

Wij zijn Dazure en wij ontwikkelen verzekeringen, met name overlijdensrisicoverzekeringen.
Met altijd een scherpe premie en eerlijke voorwaarden.

Je kunt het leven van jezelf of van je partner verzekeren, zodat er geld beschikbaar komt als de verzekerde te jong overlijdt. Wist jij dat? Het bedrag dat je verzekert en hoe lang de verzekering loopt, kun je zelf bepalen. De hoogte van de premie is afhankelijk van je leeftijd, gezondheid, het verzekerde bedrag dat je wilt verzekeren en bijvoorbeeld ook of je rookt. Ben je relatief jong en leef je gezond, dan is de premie waarschijnlijk veel lager dan je denkt!

Kijk niet weg

Een overlijden is een heel verdrietige gebeurtenis in het leven van de nabestaande(n). Er valt dan vaak ook een inkomen weg en dat kan grote gevolgen hebben voor de nabestaanden.

Redden jullie je financieel als dit zou gebeuren? Het is goed om er eens over na te denken. Je hoeft de verzekering echt niet perse bij ons af te sluiten, maar regel het goed.

Afsluiten

Als jij een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten, dan kun je het beste aan je financieel adviseur advies vragen. Hij kan meedenken over de hoogte van het verzekerde bedrag en andere zaken. Kies hier een adviseur bij jou in de buurt. Advies kost natuurlijk geld, een adviseur moet ook zijn gasrekening betalen.

Als je al voldoende informatie hebt over de verzekering en je weet welk bedrag je wilt verzekeren, dan kun je ook zelf online een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Bijvoorbeeld via Verzekeringen | Mo-Lotta, zorg voor jezelf om bij ons verzekerd te zijn.