Wil je samenwerken?

#GoedIdee adviseren aan je klanten

Wat kan Dazure voor jou betekenen?

Als onafhankelijke financieel adviseur zoek je naar de beste oplossingen voor jouw klanten. Eerlijke en makkelijk te adviseren verzekeringsproducten en persoonlijke aandacht.

Wij werken niet met een fysieke samenwerkingsovereenkomst, maar met een Disclaimer waarvoor in de applicatie akkoord kan worden gegeven; zo kunnen we nog sneller van start gaan! Met de applicatie is het mogelijk online berekeningen te maken, offertes op te stellen én de aanvraag direct in te dienen. Wil je graag eerst meer weten over een samenwerking met Dazure? Vul dan het contactformulier in. 

Aanmelden als adviseur
 • Over ons

  Met het idee ‘het moet ook anders kunnen’ zijn we 10 jaar geleden begonnen als productontwikkelaar. Met een klein team en grote plannen. We lanceerden als eerste onze GoedIdee Nabestaandenverzekering en vielen daarmee meteen in de prijzen. Dat motiveerde ons om meer producten te ontwikkelen en ons team te laten groeien. Inmiddels hebben we zo’n tien verschillende verzekeringen op de markt gebracht waarvan we de polis administratie in eigen beheer (volmacht) verzorgen, met onze in eigen huis ontwikkelde softwarestraat.

  Leer ons beter kennen

 • Onze producten

  Wij bieden overlijdensrisico- en inkomensverzekeringen aan met een scherpe prijs en de beste voorwaarden. Dit doen wij onder ons eigen GoedIdee-label. Daarnaast is er het GewoonIdee-label voor wanneer je ‘gewoon’ de beste prijs wenst. We bieden altijd dezelfde top service! En duidelijkheid, dus nooit kleine lettertjes.

  Bekijk onze producten:
  GoedIdee Nabestaandenverzekering
  GoedIdee Eenjarig Nabestaandenverzekering
  GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering
  GoedIdee Woonlastenverzekering

  Of bekijk onze RisicoPlanner een geheel nieuwe en gratis tool voor hypotheekadviseurs. Een tool waarmee binnen 60 seconden een volledig onderbouwd adviesrapport kan worden gegenereerd met de financiële gevolgen van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

 • Vergelijkingstool

  Bereken eenvoudig of je kunt besparen op je ORV premie. Vergelijk nu je huidige premie met de premie van de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering en de GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering.

  Dit is een indicatie, de premiehoogte kan worden aangepast afhankelijk van andere uitgangspunten.

  i
  De maximale looptijd is 50 jaar.
  %