Verzekeringen

Die samen alleen maar beter worden

De verzekeringen van Dazure

Wij bieden overlijdensrisico- en inkomensverzekeringen aan met een scherpe prijs en de beste voorwaarden. Dit doen wij onder ons eigen GoedIdee-label. Daarnaast is er het GewoonIdee-label voor wanneer je ‘gewoon’ de beste prijs wenst.

Een overlijdensrisicoverzekering sluit je af omdat het een goede manier is om je dierbaren financieel te beschermen na je overlijden. Na overlijden wordt een vooraf afgesproken bedrag uitgekeerd. Naarmate je ouder wordt, een huis koopt, gaat samenwonen of aan gezinsuitbreiding wil beginnen ontdek je dat een overlijdensrisicoverzekering een heel belangrijk onderdeel is van een goed financieel toekomstplan. Maar ook als je niet langer samen wilt zijn met je partner, kun je de verzekering inzetten als alimentatievoorziening.

Een inkomensverzekering sluit je af om er zeker van te zijn dat je je woonlasten kunt blijven betalen als je arbeidsongeschikt of werkloos wordt. Het geeft je een gerust gevoel omdat je dan de tijd kunt nemen om over de verdere toekomst na te denken, zonder gelijk in financiële problemen te komen.

We bieden altijd dezelfde top service! En duidelijkheid, dus nooit kleine lettertjes.

Ontdek meer over Dazure

GoedIdee Nabestaandenverzekering

Als bestaande klant krijg je vaak niet dezelfde voordelen als een nieuwe klant. Maar bij de GoedIdee nabestaandenvoorziening wel. We verlagen de premie namelijk ook voor bestaande klanten op het moment dat we de premie voor nieuwe klanten kunnen verlagen. Wel zo eerlijk vinden wij! 

MEER INFORMATIE

GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering

Het belangrijkste kenmerk van de GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering is de scherpe premie. Je betaalt een vaste premie over de gehele looptijd. Dit is een eenvoudig product, zonder bijzonderheden. Gewoon goed.

MEER INFORMATIE

GoedIdee Nabestaanden - Eenjarig

De GoedIdee Eenjarig Nabestaandenverzekering combineert de kwalitatieve aspecten van de GoedIdee Nabestaandenverzekering met een scherp eenjarig risicotarief.

MEER INFORMATIE

GoedIdee Woonlastenverzekering

Een ongeluk, ernstige ziekte of werkloosheid kan zorgen voor een flinke achteruitgang van je inkomen. Met de GoedIdee Woonlastenverzekering kun je jouw woonlasten blijven betalen wanneer je arbeidsongeschikt of werkloos raakt. 

MEER INFORMATIE

GoedIdee Nabestaanden - Collectief

Het is niet meer mogelijk om de GoedIdee Nabestaandenverzekering Collectief af te sluiten. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

MEER INFORMATIE

Finvita Overlijdens - Risicoverzekering

Het is niet meer mogelijk om de Finvita Overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

MEER INFORMATIE

Finvita Ik-Stop-Met-Roken

Het is niet meer mogelijk om de Finvita Ik-stop-met-roken Overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

MEER INFORMATIE

GoedIdee Inkomensgewenning

Het is niet meer mogelijk om de GoedIdee Inkomensgewenning af te sluiten. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

MEER INFORMATIE

GewoonIdee Nabestaandenverzekering

De GewoonIdee Nabestaandenverzekering is vervangen door de GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

MEER INFORMATIE