Dazure ontvangt 5 sterren voor 'voorwaarden' bij MoneyView!

 

De GoedIdee Nabestaandenverzekering is door MoneyView beloond met 5 sterren op ProductRating ‘voorwaarden’! Hier zijn we uiteraard trots op. Vooral omdat 5 sterren het hoogst haalbare is.

MoneyView is het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. Elk jaar beoordelen zij financiële producten en geven een onafhankelijk kwaliteitsoordeel. De GoedIdee Nabestaandenverzekering is door MoneyView beloond met 5 sterren op ProductRating ‘voorwaarden’. Zij benoemen als één van de onderscheidende kenmerken van de GoedIdee Nabestaandenverzekering dat de opgebouwde waarde in het premiedepot bij eerdere beëindiging wordt teruggegeven aan de klant. Daarnaast wordt de mogelijkheid voor volledige digitale afhandeling van de gezondheidsverklaring genoemd. En uiteraard wordt ook de premieverlaging voor bestaande klanten vermeld. Dit in tegenstelling tot andere producten, waarbij alleen nieuwe relaties voor een eventuele premieverlaging in aanmerking komen.

Kortom; een GoedIdee Nabestaandenverzekering blijft een GoedIdee! Voor meer informatie, lees hier de onderzoeksresultaten van MoneyView.