GoedIdee Woonlastenverzekering

#Zekerheid over je woonlasten

Woonlastenverzekering

De GoedIdee Woonlastenbeschermer is niet meer aan te vragen en wordt binnenkort vervangen door een alternatief. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

Een ongeluk, ernstige ziekte of werkloosheid kan zorgen voor een flinke achteruitgang van je inkomen. Met de GoedIdee Woonlastenverzekering kun je jouw woonlasten blijven betalen wanneer je arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Je ontvangt voor een bepaalde periode een maandelijkse uitkering waarmee de woonlasten betaald kunnen worden. Dit geeft je de tijd om over de toekomst na te denken zonder dat je gelijk in de financiële problemen komt. Je kunt deze verzekering afsluiten in combinatie met een hypotheek en als je in loondienst bent.

 • Eerlijke claimbehandeling
 • Volledig digitaal aanvraagtraject (via jouw adviseur)
 • Scherpe premie
 • Wat is een woonlastenverzekering?

  Een verzekering waarmee je jouw woonlasten kan blijven betalen als je arbeidsongeschikt wordt of je baan verliest. Zo zorg je dat je je hypotheek en andere lasten kunt blijven betalen. Daarvoor betaal je een bepaalde premie, meestal per maand. Woonlastenverzekeringen worden vaak in combinatie met een lening of een hypotheek aangeboden. 

 • Bereken eenvoudig je premie

  Dit is een indicatie, de premiehoogte kan worden aangepast afhankelijk van andere uitgangspunten.

 • Wat gebeurt er als ik mijn verzekeringspremie niet betaal?

  Hier kun je vinden wat er gebeurt als je de verzekeringspremie niet betaald. 

Vragen of hulp nodig bij je aanvraag?


Neem contact met ons op

Dit zeggen anderen over ons

 • Duidelijke informatie en deskundige medewerkers

 • Snel, makkelijk, duidelijk en super goede begeleiding met veel lagere kosten dan een ander

 • In alle opzichten goed

 • Eerlijk product

Via Independer Reviews

Deze verzekering afsluiten?

 • Dat kan via jouw financieel adviseur.
 • Zoek je een adviseur? Vind er hier een bij jou in de buurt. 
 • Geen advies nodig? Sluit rechtstreeks af via www.Mo-Lotta.nl.  
 • Voor wie is deze verzekering geschikt?

  Deze verzekering is ontwikkeld voor een AO werknemer tussen de 18 en 59 jaar in loondienst, met een arbeidscontract voor minimaal 16 uur per week, die Nederlands belastingplichtig is en een hypotheek afsluit. Met de GoedIdee Woonlastenverzekering kun je de woonlasten blijven betalen als je arbeidsongeschikt (AO) of werkloos (WW) wordt. De verzekerde ontvangt een maandelijkse uitkering waarmee voor een bepaalde periode de woonlasten betaald kunnen worden. Indien de verzekerde komt te overlijden door een ongeval, volgt er een uitkering van 24 keer de verzekerde som aan de nabestaanden.

 • Wanneer keert deze verzekering uit en wanneer niet?

  Met de GoedIdee Woonlastenverzekering kun je ervoor zorgen dat je bij arbeidsongeschiktheid (AO) of werkloosheid (WW) voldoende inkomen behoudt om de woonlasten te kunnen blijven betalen. Leeft de verzekerde nog op de einddatum van deze verzekering? Dan keren we niets uit.
  Ook in sommige gevallen keren we niet of minder uit. Bijvoorbeeld als er fraude is gepleegd. Of door het plegen van of het deelnemen aan een misdrijf of een poging daartoe door jou of een verzekerde. Begunstigden krijgen ook geen uitkering of een lagere uitkering als:
  - Door opzet, opzet als schadeveroorzakende gebeurtenis het beoogde of zekere gevolg is van het handelen of nalaten. Of als de schadeveroorzakende gebeurtenis met goedvinden van jou of verzekerde is ontstaan.
  - Jijzelf of iemand die belang heeft bij deze verzekering een verplichting niet nakomt en onze belangen daardoor worden geschaad of een onvolledige of onjuiste opgave doet.
  - Bij ziekte, ongeval, arbeidsongeschiktheid, of werkloosheid veroorzaakt door of ontstaan uit oorlog, opstanden, onlusten, conflictsituaties  of door een atoomkernreactie.
  - Door nationale of internationale sanctieregelgeving die ons dat verbiedt.

''Maak elke dag een beetje beter''

Jeroen Muselaers - Medewerker Automatisering

goedidee woonlastenverzekering

Premieverlaging GewoonIdee