Brainstormen met Dazure

#Denk je met ons mee

Brainstormen met Dazure

Inmiddels hebben we onze woonlastenverzekering gelanceerd, waar we erg trots op zijn. Een bekend product in een nieuw, betrouwbaar ‘Dazure-jasje’. Helemaal goed, zou je denken. Onze filosofie is echter: wij geloven dat het altijd beter kan!  #Hoedan? Met jouw hulp graag!

Op vrijdag 9 en op woensdag 14 juni a.s. organiseren wij van 10:00 tot 12:00 uur of van 14:00 tot 16:00 uur een brainstormsessie waar wij graag samen met jou in gesprek willen over ons nieuwe product: de GoedIdee Woonlastenverzekering. Graag willen we dit product verder door ontwikkelen en dus horen we heel graag jouw tips en verbeteringen. Hoe kunnen we samen van dit GoedIdee een nog beter idee maken.

Vind jij het leuk om mee te denken en te praten over dit onderwerp en andere zaken die spelen in de markt? Kortom: wil jij je mening laten gelden? Geef je dan hieronder op voor de brainstormsessie met ons. De sessie is geheel kosteloos en vindt plaats op ons gezellige kantoor in Breda, waar we je natuurlijk tot in de puntjes verzorgen. We zien je graag.

Meld je hier aan voor de brainstormsessie

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de brainstormsessie met Dazure.

Aanmeldformulier Brainstormsessie