Dazure lanceert nieuw product met Allianz

#GewoonIdee Hypotheek ORV powered by Allianz

Vandaag introduceert Dazure de GewoonIdee Hypotheek overlijdensrisicoverzekering powered by Allianz.

Dazure en Allianz gaan voor een strategische samenwerking, waarbij de GewoonIdee Hypotheek ORV powered by Allianz het eerste product is dat toegevoegd wordt aan het assortiment. Dazure is hiermee de eerste partij die live gaat met een levenvolmacht van Allianz. Op deze wijze kunnen Allianz en Dazure  kennis delen en met gezamenlijke inspanningen en expertise een markt bedienen.

GewoonIdee Hypotheek overlijdensrisicoverzekering powered by Allianz
Met de GewoonIdee overlijdensrisicoverzekering kan de verzekerde zijn nabestaanden verzorgd achterlaten doordat (een deel van) de hypotheek wordt ingelost na het overlijden.

‘’De verzekering kent een zeer scherpe premiestelling, met name wanneer je kiest voor een gelijkblijvend verzekerd bedrag”, aldus Indra Frishert van Dazure. “Ons hoge service level is natuurlijk ook een groot pluspunt van dit product. Verder is en blijft het onze doelstelling om ALTIJD op dagverwerking te zitten. Dit lukt ons onder andere door continu verder te automatiseren en hiermee veel terugkerende handelingen te elimineren. Dit stelt ons kundige team in staat gewoon de telefoon op te blijven nemen zonder het gebruik van een bandje met doorkiessysteem’’.

De verzekering wordt door Dazure aangeboden via de bij haar aangesloten adviseurs. Het aanvraagtraject verloopt volledig digitaal. Vanaf vandaag kan het product via de website dazure.nl worden berekend en aangevraagd. Ook kunnen adviseurs natuurlijk in hun eigen pakket via HDN aanvragen indienen.

Wie is Dazure
Het begon in 2008 met de gedachte ‘het moet ook anders kunnen’. Dazure maakt in samenwerking met partners verzekeringen die passen in de wereld van nu. Eerlijke producten die ze ook willen aanbieden aan hun eigen dierbaren. Dat laatste is een mooie graadmeter voor Dazure om te toetsen of een nieuw idee goed genoeg is. Zo ja, dan kunnen zij met hun team in een duizelingwekkend korte periode het product verder ontwikkelen en aanbieden. Knopen worden snel doorgehakt en het nieuwe product wordt razendsnel ingebouwd in de eigen polisadministratie-software.

Over Allianz in de Benelux
Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 143.000 medewerkers in dienst van ruim 92 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het mkb en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en zijn direct writer Allsecur. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,3 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,9 miljard.