Positive Finance Afternoon

#inclusie & finance

Positive Finance Afternoon

*SAVE THE DATE*  

Powermiddag over inclusie in aanloop naar het lustrum van de Postive Finance Day 
21 september 2021

Dit jaar organiseren wij de Positive Finance Afternoon, ben jij ook aanwezig?

The Positive Inclusion Day 21 sept 2021
Op 21 september 2021 organiseren New Financial Forum en Dazure de Positive Finance Aftnernoon. We willen samen met jou genieten van alles wat al wel kan! Een kleinschalig opgezette powermiddag over inclusie en finance. Met de sprekers Rolf Schrama (De kracht van beperkingen) & Frank Mallens (Crypto’s en inclusiviteit) die je diep weten te raken én je anders laten zien. Gastheer van deze fysieke bijeenkomst is Building Blocks, een high tech data-onderneming met een integere missie en gehuisvest in een trendy gebouw.

En er is meer
 Deze dag valt midden in het wereldwijde Dive-In Festival dat jaarlijks wordt georganiseerd en waarvan WIFS (Women in Financial Services) evenals vorig jaar het Nederlandse programma verzorgt. Dit wereldwijde festival heeft ervoor gezorgd dat het onderwerp diversiteit en inclusie inmiddels hoog op de agenda van de verzekeringsindustrie is komen te staan. Thema van dit jaar is Active Allyship. De Positive Finance Afternoon wil hier graag gehoor aan geven door WIFS leden uit te nodigen voor de Positive Finance Afternoon en Dazure stelt hiervoor een aantal toegangskaarten ter beschikking.

Dazure nodigt je graag uit
De Positive Inclusion Day vindt op 21 september plaats bij Kanaal30 (Kanaalweg 30, 3526 KM Utrecht). Het ontvangst is om 13:30 uur en het programma starten we om 14:00 uur. De middag eindigt om 16:00 uur waarna we tijdens een borrel gezellig kunnen napraten. Het belooft een bijzondere middag te worden met inspirerende sprekers. We hopen dat je erbij bent! We nodigen je graag uit! Dit betekent dat je kosteloos aan deze middag kan deelnemen. Geef de naam 'Dazure' door bij je aanmelding en schrijf je hier in

Noteer jij dinsdag 21 september 13:30 uur alvast in je agenda? We zien je graag!
Reageer snel want het aantal deelnemers is gelimiteerd.