Sanne

#Hoe zou ik zelf behandeld willen worden

Met een vader die hogere hotelschool heeft gedaan en een moeder die telemarketing trainingen heeft gegeven, is het niet verwonderlijk dat ik terecht ben gekomen in een functie waar klantgerichtheid en service belangrijk zijn: Operationeel manager bij Dazure.

Met de Servicedesk willen we adviseurs wat zorg uit handen nemen. Ons verplaatsen in de adviseur én de klant van de adviseur. We zien de adviseur als sparringpartner en krijgen regelmatig goede ideeën door, waar we ook écht iets mee doen in onze verzekeringen, automatisering of dienstverlening. Dicht bij de adviseur (en soms de klant) staan. Doen in plaats van denken.

Hoe vaak hebben we de woorden ‘transparantie’, ‘klantbelang’, ‘consumentenvertrouwen’ en ‘woekeren’ al niet gehoord? Hoe vaak laten aanbieders dit ook echt zien? Dus zetten we in onze offertes het kostenaandeel gewoon op papier, maken we een premiedepot inzichtelijk, betalen we bij vroegtijdige beëindiging het premiereserve terug aan de klant, voeren we premieverlagingen door zonder dat de klant hier om hoeft te vragen, sturen we een rompertje als een adviseur papa of mama is geworden en brainstormen we met jullie over nieuwe en bestaande producten. Dus hoe zou jij zelf behandeld willen worden?

Afbeeldingsresultaat voor mail