Bijeenkomst

#Voor vrouwen door vrouwen

When women support women incredible things happen

Man man man, wat draait het toch weinig om vrouwen in onze branche! De financiële dienstverlening is vooral een mannenwereld. Best gek eigenlijk, want veel kwaliteiten die belangrijk zijn in ons vak beheersen vrouwen van nature goed. Denk bijvoorbeeld aan ons inlevingsvermogen. Wat meer vrouwelijke invloeden zou een grote winst kunnen zijn voor de branche, daarom willen wij graag bespreken of er behoefte is aan een andere benadering van de vrouwelijke adviesmarkt. Moeten er specifieke producten komen die gericht zijn op vrouwen of moet de manier van adviseren richting vrouwen anders?

Wij nodigen vrouwen uit de financiële dienstverlening uit om op donderdag 16 april over deze onderwerpen te praten. Er zijn boeiende sprekers, waaronder Peter de Boer van voorheen Onna Onna (mannen zijn beperkt toegestaan ;) ). En je hebt de mogelijkheid om met andere vrouwelijke financiële adviseurs te netwerken.

Programma
13:00 uur Ontvangst
13:30 - 14:30 uur Gastspreker Peter de Boer van Onna Onna 
14:30 - 15:30 uur Gastspreker nog nader bekend te maken
15:30 - 16:30 uur Gastspreker en ruimte voor discussie
17:00 uur - Borrel en ruimte om te netwerken

De Locatie maken we nog bekend (we mikken op het midden van het land).

Kosten deelname: gratis.

Wij van Dazure vinden dat je geen genoegen moet nemen met hoe de dingen zijn en geloven dat het altijd beter kan! Wij hebben jou nodig deze middag. Meld je je aan? Schrijf je in via: info@dazure.nl