C-Profile

C-Profile is een intelligent digitaal adviesplatform, waarmee consumenten altijd en overal toegang krijgen tot persoonlijk advies, interessante producten en publicaties die volledig zijn afgestemd op het persoonlijke klantprofiel. C-Profile ziet de financiële dienstverlener en de verzekeringsintermediair als een "huisarts", die klanten op een persoonlijke manier op allerlei gebieden adviseert en begeleidt.

Het gebruik van het C-Profile platform biedt een duidelijke win-win situatie voor zowel consument als adviseur. Klanten ontvangen op een gebruiksvriendelijke wijze advies en ondersteuning rondom levensgebeurtenissen en veranderingen in hun leefsituatie. Denk hierbij aan advies rondom het kopen van een auto of een verhuizing, maar ook rondom externe gebeurtenissen zoals wetswijzigingen. Hoe completer het klantprofiel, hoe gedetailleerder en persoonlijker het advies.

Doordat je klanten worden gestimuleerd om zelf het klantprofiel te actualiseren, bespaart je kantoor op beheerkosten. De klant onderhoudt immers het eigen profiel en het bijbehorende beheer vindt geautomatiseerd plaats. Als adviseur word je continu voorzien van een stroom aan klantspecifieke berichten rondom de zorgplicht, advies- en ook verkoopmogelijkheden. De adviseur dient hierbij als huisarts, die eerst zelf adviseert en indien nodig doorverwijst naar een specialist.

Op www.c-profile.nl kun je een demo aanvragen. Je kan ook direct contact opnemen via info@cprofile.nl.