Gouden Schild voor GoedIdee!

Donderdagavond 11 juni 2009 werden voor het eerst Gouden Schilden uitgereikt. Het Gouden Schild voor het beste Levenproduct van het jaar 2009 ging naar de GoedIdee Nabestaandenverzekering.
We zijn bijzonder trots en worden hierdoor extra gestimuleerd om onze verdere ideeën voor klantvriendelijke financiële producten zo snel mogelijk te realiseren!

Uit het juryrapport:

Overall Kwaliteit; Overall Originaliteit; Overall Motivatie
Eenvoudig product met een aantal unieke elementen. Naast mogelijke premieverlaging in de toekomst is er sprake van een premiedepot dat ook restitutie verleent bij overlijden. De GoedIdee Nabestaandenuitkering kent een zeer eenvoudige medische acceptatie, en die eenvoud geldt ook voor de rest van het proces. Dazure laat met zijn GoedIdee Nabestaandenverzekering alle concurrenten achter zich, zowel in premie als in voorwaarden en wordt daarom door de Jury als winnaar van het Levenproduct van het jaar 2009 verkozen.

Onderscheidend Vermogen
Met een relatief simpel idee is een transparante en flexibele overlijdensrisicoverzekering in de markt gezet met een scherpe premie. Het product is volledig transparant zowel in kosten als op inhoudingen. Daarnaast is een clausule ingebouwd dat de premie alleen naar beneden bijgesteld kan worden en nooit kan worden verhoogd.

Marktbelang/Klantbelang
Een voor de klant transparant en goed product dat goed is uit te leggen. Daarnaast roemt de jury het feit dat Dazure in een overlijdensverzekering innovatie heeft gevonden.

Beoordeling
Het Levenproduct van het jaar 2009 wordt gemiddeld door de jury beoordeeld met een: 8.3