Naam Leidsche Verzekering Maatschappij aangepast naar Goudse Levensverzekeringen

#Geen gevolgen voor de dekking of inhoudelijke voorwaarden

Naam Leidsche Verzekering Maatschappij aangepast naar Goudse Levensverzekeringen

In april van dit jaar heeft de Nederlandsche Bank goedkeuring verleend voor de overname van Leidsche Verzekeringen door de Goudse. Inmiddels is de juridische fusie van kracht per 22 oktober 2021. Daarmee worden de verzekeringen die Dazure samen met Leidsche op de markt heeft gebracht aangepast in naam en risicodrager. De polishouders worden in het vierde kwartaal van 2021 over deze wijziging geïnformeerd. Deze aanpassing heeft natuurlijk geen gevolgen voor de dekking of inhoudelijke voorwaarden, die blijven zoals is afgestemd in de bestaande verzekeringsovereenkomsten.

GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering
De Gewoonidee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering Powered by Leidsche is per deze datum terug te vinden onder de naam GewoonIdee Hypotheek Overlijdensrisicoverzekering Powered by Goudse. Mogelijk dat het adviespakket waar jij mee werkt nog iets meer tijd nodig heeft om deze aanpassing te verwerken, maar alle betrokken partijen zijn inmiddels geinformeerd.

We hebben dit moment meteen aangepakt om de voorwaarden op twee onderdelen te verduidelijken. Deze nieuwe set voorwaarden geldt voor de nieuwe aanvragen:

  • Artikel 8 is verduidelijkt: als een hobby vlieger hier medisch op beoordeeld is, dan geldt deze uitsluiting niet;
  • Artikel 12 inzake sanctieclausule is toegevoegd: omdat we met een relatie die voorkomt op sanctielijsten geen overeenkomst mogen sluiten.

De nieuwe voorwaarden, productkaart en verzekeringskaart zijn hier terug te vinden.

Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering
Ook voor deze verzekering zijn de voorwaarden aangepast op de sanctieclausule (zie hierboven).
De nieuwe voorwaarden, productkaart en verzekeringskaart zijn hier terug te vinden.

Andere verzekeringen
De risicodrager is ook aangepast bij de GoedIdee Nabestaandenverzekering, GoedIdee Eenjarig Nabestaandenverzekering, Finvita Overlijdensrisicoverzekering, Finvita Stoppen met Roken Overlijdensrisicoverzekering en de GewoonIdee Nabestaandenverzekering. Deze verzekeringen zijn in beheer en niet meer actief te sluiten.