Premieverlaging

GoedIdee Eenjarig Overlijdensrisicoverzekering

Premieverlaging voor de GoedIdee Eenjarig Overlijdensrisicoverzekering

Na de premieverlaging van de GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering (ORV) eerder dit jaar, komt er nu ook een premieverlaging voor de GoedIdee Eenjarig Overlijdensrisicoverzekering. Wij werken ook voor de GoedIdee Eenjarig ORV samen met verzekeraar Scildon. Het is het tweede product dat wij samen met Scildon introduceren. 

Met deze premieverlaging staat de Goedidee Eenjarig ORV veelal weer in de top 2, met name voor de annuïtair dalende dekkingen. De GoedIdee Eenjarig ORV wordt vaak afgesloten als compagnons-verzekering om de continuïteit van een onderneming te garanderen bij overlijden van een van de compagnons. Ook bij een tekort in een nabestaandenpensioen kan deze ORV een goede oplossing zijn om het pensioengat te dichten.

De premieverlaging gaat per 12-08 in! Vanaf vandaag is de GoedIdee Eenjarig ORV beschikbaar voor de adviseurs die met onze eigen aanvraagsoftware Dazure BizPropeller werken en vanaf 13-08 voor de adviseurs die met andere adviessoftwarepakketten werken. Vanaf 18-08 staan de nieuwe tarieven ook live in Findesk.

Meer informatie over de GoedIdee Eenjarig Overlijdensrisicoverzekering vind je hier>