Uitvragen Reviews

#het kan altijd beter

Wij geloven dat het altijd beter kan. Daarom zijn wij benieuwd hoe onze dienstverlening ervaren wordt. Via Advieskeuze.nl bieden wij relaties een platform aan om Dazure en hun financieel adviseur(kantoor) te beoordelen.

Wij willen onze relaties, na polis afgifte, eenmalig uitnodigen om een beoordeling te plaatsen over Dazure en hun financieel adviseur(kantoor) op www.advieskeuze.nl. Door de beoordeling van relaties op Advieskeuze kunnen wij ‘meten’ hoe onze dienstverlening ervaren wordt en waar wij onze dienstverlening eventueel kunnen verbeteren.

Advieskeuze.nl is een platform waarop financiële dienstverleners hun bedieningsconcepten, tarieven en medewerkers kunnen presenteren en consumenten de ervaring met o.a. hun adviseur kunnen delen door een klantbeoordeling/review te geven.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over het uitvragen van de reviews, dan horen wij dit graag. Als jij liever niet beoordeeld wilt worden, laat dit ons dan ook weten, je bent immers nergens toe verplicht. Je kunt ons mailen via: servicedesk@dazure.nl. Dan zorgen wij er voor dat jouw relaties hiervoor niet benaderd worden.