Verhoging maximale verzekerde bedrag

#GewoonIdee Hypotheek ORV Powered by Allianz

Verhoging maximale verzekerde bedrag GewoonIdee Hypotheek ORV Powered by Allianz

Per mei 2021 is het maximale verzekerde bedrag van de GewoonIdee Hypotheek ORV verhoogd van € 500.000 naar € 750.000 (leeftijdsafhankelijk). Dit betekent dat een nog grotere doelgroep in aanmerking komt voor deze verzekering. Hierdoor kun je hem dus nog vaker meenemen in het (hypotheek) advies. De medische beoordeling wordt t/m een verzekerd bedrag van € 500.000 op basis van een (uitgebreide) gezondheidsverklaring verzorgd. Voor een bedrag boven de € 500.000  kan er een huisartsen- of internistenkeuring gevraagd worden. Hier hebben we de nieuwe medische waarborgen voor je op een rij gezet.

Op basis van deze aanpassing is ook de productkaart en verzekeringskaart aangepast. Op het moment dat het verzekerde bedrag boven € 500.000 ligt, kan er een financieel technische beoordeling gevraagd worden. Dit is mede afhankelijk van enkele criteria, waarop beoordeeld wordt in hoeverre de overlijdensrisicoverzekering aanvraag naast een hypotheek wordt aangevraagd. Op het moment dat deze beoordeling aan de orde is, zal er een financiële vragenlijst aan jou verzonden worden, welke door (of samen met) verzekerde ingevuld kan worden, op basis waarvan het verzekerbaar belang wordt vastgesteld.

Met de Hypotheek ORV Powered by Allianz bieden we een scherpe premie aan voor consumenten die ook een hypotheek hebben of willen gaan afsluiten.