ALS Financieel Diner

#Een sterrendiner voor en door financials

Noteer dinsdag 31 oktober 2023 in je agenda!

Op dinsdag 31 oktober 2023 organiseren wij samen met Nationale Waarborg en Zeevat Hypotheken & Verzekeringen namens Stichting ALS Nederland het ALS Financieel Diner. Een fundraising diner dat naast onder andere de Amsterdam City Swim, Tour du ALS en de ALS Sunrise Walk een van de jaarlijks terugkerende events voor ALS en is voortgekomen uit de eerder georganiseerde Swim for Tim diners.

Het ALS Financieel Diner vindt plaats bij het hoofdkantoor van de Volksbank in Utrecht (Croeselaan 1, 3521BJ Utrecht)

Bekijk de sponsormogelijkheden

ALS Financieel Diner 2023

Het diner is voor en door financials. In de keuken staat een complete brigade van financials onder begeleiding van de beroemde chef Ramon Beuk. Zij bereiden en serveren een culinair sterrendiner aan ruim 200 gasten in de zaal. Daarnaast staat de avond garant voor bruisend entertainment waarbij verschillende artiesten acte de présence zullen geven. De eerste namen die we bekend kunnen maken zijn Natasja Froger en Loek Peters o.a. bekend als Berry uit Penoza.

Vanaf nu kun je je inschrijven voor een tafel of een plek in de keuken. Ook zijn er diverse sponsorpakketten beschikbaar. Voor meer informatie of aanmelding mail je naar: financieeldiner@als.nl.

Geen tijd te verliezen

ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een dodelijke zenuw/spierziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen. In Nederland leven zo’n 1500 mensen met de ziekte. Ieder jaar komen er 500 patiënten bij en overlijden er ook 500. Er is geen kans op overleven en de levensverwachting na de diagnose is drie tot vijf jaar.

Iedereen verdient een kans op leven

Ook enkele financials zijn getroffen door deze ziekte. Antoinette Kalkman (Nationale Waarborg): “In 2017 verloren we onze collega Tim van den Berg aan deze ziekte. Op dit moment is een van onze zakenrelaties getroffen. Hypotheekadviseur Monique van den Hoorn van Zeevat Hypotheken & Verzekeringen kreeg in 2021 de diagnose. Tim was midden 40 en Monique is pas 36. Iedereen verdient een kans op leven. Die kans komt er als er genoeg geld beschikbaar komt voor wetenschappelijk onderzoek. In Nederland en wereldwijd worden op dat vlak vorderingen gemaakt. De oplossing komt dichterbij. Er is geen tijd te verliezen.”

Meer informatie of aanmelden

Vanaf nu kun je je inschrijven voor een tafel of een plek in de keuken. Ook zijn er diverse sponsorpakketten beschikbaar. Voor meer informatie of aanmelding mail je naar: financieeldiner@als.nl.