Positive Finance Award 2019

#BrightPensioen & BLG Wonen hebben gewonnen!

GENOMINEERDEN POSITIVE FINANCE AWARD IN DE CATEGORIE 'PROVEN'

Categorie 'Proven: initiatieven die bewezen betekenisvol te zijn.
BrightPensioen heeft gewonnen in de categorie Proven

BrightPensioen

BrightPensioen biedt pensioenopbouw voor alle mensen die zelf hun pensioen moeten regelen, zoals zzp'ers, DGA's en kleine werkgevers. Ze werken op basis van een lidmaatschap, iedere deelnemer is mede-eigenaar en er wordt uitsluitend belegd in duurzame fondsen.

Phenix Capital


Phenix Capital richt zich volledig op impact investment. Dit zorgt ervoor dat de investeringen van bedrijven, organisaties en fondsen niet alleen een financieel rendement behalen, maar ook sociale en milieueffecten genereren. 

PCAF

PCAF (Partnership fo Carbon Accounting Financials) is een meetmethode waarmee de CO2-impact van beleggingen en financieringen zichtbaar wordt. Leden van het platform en andere financiële instellingen kunnen deze methodiek gebruiken om hun CO2-voetafdruk te verlagen. 

GENOMINEERDEN POSITIVE FINANCE AWARD IN DE CATEGORIE 'GO VIRAL'

Categorie 'Go Viral': vooruitstrevende initiatieven die stevige nieuwe bruggen bouwen richting de samenleving. BLG Wonen heeft gewonnen in de categorie Go Viral.

Perfect Day

Perfect Day helpt kleine bedrijven op een snelle, goedkope en persoonlijke manier om hun bedrijf te beschermen tegen hacks en verlies van data. Ze kijken niet alleen naar techniek, maar ook naar de invloed van mensen in een organisatie, de wetgeving en processen.  

BLG Wonen


BLG wonen is gestart met de pilot ‘huurverklaring’. Ze helpen duurhuurders om te kijken of er een mogelijkheid is om een hypotheek met huurverklaring af te sluiten om een eigen huis te kunnen kopen.