Dazure krijgt leven-volmacht van Scildon

Door dit bericht nu te publiceren willen wij aangeven dat de overlijdensrisicomarkt levendiger is dan ooit tevoren. Indra Frishert: ‘’Het toeval wil dat juist nu Aegon naar buiten brengt te stoppen met levensverzekeringen, omdat de marges niet groot genoeg zijn. Eigenlijk is dat de spijker op z’n kop. Want de marges móeten ook helemaal niet hoog zijn, en dat snappen de verzekeraars waar wij mee werken maar al te goed. Samen kijken we continu naar onze kosten en hoe we het gezamenlijk steeds weer efficiënter kunnen inrichten. Jezelf verbeteren is voor ons een continu proces.”

Wij zijn heel blij met de nieuwe samenwerking met Scildon. Vorig jaar konden we al een leven-volmacht van Allianz toevoegen (de eerste leven-volmacht voor Allianz) en nu kan er weer een mooie Nederlandse verzekeraar aan het pallet worden toegevoegd. “Het vertrouwen wat hiermee door een gerenommeerde en bijzondere verzekeraar als Scildon wordt uitgesproken maakt ons natuurlijk enorm trots”, aldus Indra. “Wij vinden Scildon een prachtige verzekeraar met bijzondere bedrijfswaarden en hele mooie producten. We kunnen dan ook niet wachten op alle mooie dingen die onze bedrijven samen mogen gaan ontwikkelen.” Indra geeft aan met Scildon erbij een breed assortiment te kunnen bieden aan financieel adviseurs: “We willen hét platform zijn voor ORV en inkomensbeschermers. Wij werken samen met de belangrijkste spelers en hebben een heel hoog service level, wat de adviseur veel gemak biedt. Dat we daarnaast ook nog de allerleukste mensen in dienst hebben maakt ons onweerstaanbaar.”

Wij werken nu samen met 5 verzekeraars waarvan 3 verzekeraars voor ORV. Naast Scildon en Allianz werken we inmiddels al 8 jaar samen met Goudse verzekeringen. En voor de inkomens- en lastenbeschermers met Bovemij (Bovag) en Chubb.

Hiermee biedt Dazure een breed assortiment van mooie, scherp geprijsde kwaliteitsproducten. Indra: “Dit alles via één aanstelling, op één en dezelfde servicegerichte manier, via één platform. Gemak en tijdsbesparing dus, waardoor een adviseur kostenefficiënt zijn producten kan adviseren. Want dat een ORV- en AO-dekking wel degelijk mee moet worden genomen in een financieel advies weten de betere adviseurs echt wel.”