DIAS Software, Hyarchis en Pokket winnen Gouden Lotus voor Innovatie

#Dienstverlening aan het Intermediair

DIAS Software, Hyarchis en Pokket winnen Gouden Lotus voor Innovatie: Dienstverlening aan het Intermediair

Pokket helpt de adviseur binnen enkele minuten (een zeer uitgebreid) inzicht te geven in de hypotheekmogelijkheden. Een waardevol onderdeel voor ons in Pokket is de risicotool. Pokket helpt de adviseur om de risico's van inkomensverlies door overlijden, ziekte en/of een ongeval bij het afsluiten van een hypotheek overzichtelijk weer te geven. Daarnaast geeft Pokket aan wat het netto inkomensverlies is voor de nabestaanden. Een mooie aanvulling is dat bij het gekozen risico de producten van Dazure worden aangeboden. Pokket is een ideale aanvulling voor de adviseur naast de bestaande hypotheekadvies pakketten. Pokket geeft snel een overzicht van de mogelijkheden, in het adviespakket kan het advies uitgewerkt worden en de bemiddeling gestart worden.

Gouden Lotus in de categorie Innovatie: Dienstverlening aan het Intermediair
Op woensdag 1 juni maakte Infinance bekend dat de combinatie DIAS Software, Hyarchis en Pokket de Gouden Lotus hebben gewonnen in de categorie Innovatie: Dienstverlening aan het Intermediair met hun verwerkingsstraat voor adviseurs. 'Hier zijn we als Dazure natuurlijk ook super trots op. Wij hebben snel ingezien dat er ruimte was om de Pokket tool te combineren met een slimme aanvraagtool waardoor je veel sneller inzicht krijgt voor klanten. Door deze tool aan te bieden aan onze intermediairs hebben we geprobeerd ze te helpen met het efficiënter maken van het advies,’ aldus Indra Frishert.

 'Adviseurs bepalen door te stemmen wie de Gouden Lotus wint. Het is super om te zien dat ons initiatief de meeste stemmen heeft gekregen en dat Pokket wordt gewaardeerd door diegenen waar we het voor ontwikkeld hebben,' aldus Gijs van Hooijdonk, oprichter van Pokket.

Een totaaloplossing voor de financieel adviseur
De kern van de verwerkingsstraat van DIAS Software, Hyarchis en Pokket is een totaaloplossing voor de financieel adviseur, die de focus volledig verlegt van administratie naar advies. Met deze gezamenlijke innovatie kunnen financieel adviseurs geautomatiseerd een scan maken van de levensvatbaarheid van een adviestraject en de uitkomst hiervan direct omzetten in een adviestraject met bijbehorende hypotheek- en verzekeringsproducten en automatische dossiervorming inclusief reguliere Wwft-checks.