GoedIdee behaalt opnieuw 5 sterren voor flexibiliteit!

Zoals ieder jaar heeft MoneyView weer een special item uitgebracht over overlijdensrisicoverzekeringen. En ook dit jaar valt onze GoedIdee Nabestaandenverzekering weer in de prijzen: 5 sterren voor flexibiliteit! Dit is zeker iets om trots op te zijn aangezien 5 sterren het hoogst haalbare is en wij de enige zijn die vanaf aanvang zo vaak hoog scoren :-)

Daarnaast wordt onze GoedIdee Nabestaandenverzekering ook extra in de spotlight gezet, omdat wij als enige op de markt óók de premies voor onze bestaande klanten verlagen. “De GoedIdee Nabestaandenverzekering van Dazure onderscheidt zich van alle andere producten door de mogelijkheid van tussentijdse premieverlagingen voor bestaande klanten. Indien nieuwe sterftecijfers, of een overstap naar een andere risicodrager aanleiding geven tot een tariefsverlaging, dan profiteren niet alleen nieuwe maar ook bestaande klanten hier automatisch van mee. Dazure garandeert bij de GoedIdee-producten dat de tarieven tussentijds niet zullen stijgen.”

Wij vinden het ook goed om te zien dat het aantal overlijdensrisicoproducten waarbij de reservewaarde wordt uitgekeerd, in 2014 verder is toegenomen van 7 naar 10 ten opzichte van 2013. Dit kwaliteitsaspect is ook van belang voor de prijsbewuste consument. Uit onderzoek van MoneyView blijkt namelijk dat verzekeringen die de reservewaarde wel uitkeren bij voortijdige beëindiging achteraf toch goedkoper zijn geweest dan de goedkoopste verzekering bij aanvang. Om hierbij een mooi praktijkvoorbeeld te geven: wij keerden deze maand een premiedepot uit van maar liefst € 7.435.--! Lees hier het special item van MoneyView.