De consument heeft jou nodig!

#Dazurepanel

#het Dazurepanel

Wij, als brancheverbeteraar, zijn altijd op zoek naar verbeteringen in onze producten en nieuwe producten die aansluiten op de markt van vandaag. Om deze producten goed passend te ontwikkelen voor de consument, zijn we op zoek naar kennis, ervaringen en informatie vanuit het werkveld. Hiervoor hebben wij jou nodig! Want wie weet er nu beter dan een adviseur wat er speelt op de markt en wat de consument mist of verwacht?

Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer jij tot het Dazurepanel behoort zul je enkele keren per jaar betrokken worden bij productoptimalisatie en productontwikkeling. Dit zal in verschillende vormen plaatsvinden. Online en wanneer het allemaal weer kan ook fysiek, wel zo gezellig! Naast een adviseurspanel gaan we ook een consumentenpanel opzetten. Bij sommige onderzoeken zullen we een combinatie van adviseurs en consumenten laten deelnemen. Wij houden je op de hoogte van de uitkomsten tijdens deze bijeenkomsten. 
 
Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een diverse maar selecte groep van ongeveer 20 personen welke wij mogen benaderen om een kritische blik te werpen op onze vraagstellingen van dat moment. Per onderzoek bepaal je zelf of je wilt deelnemen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het Dazurepanel via Roos@dazure.nl.