Goedidee Inkomensgewenning

#Sommige dingen wil je altijd blijven doen

Wat mag u van deze verzekering verwachten?

Het is niet meer mogelijk om deze verzekering af te sluiten. Heb je een lopende polis? De informatie en voorwaarden vind je hier.

De GoedIdee Inkomensgewenning verzekert huizenkopers in loondienst tegen onvrijwillige terugval (dit betekent buiten schuld) van het netto inkomen door diverse oorzaken. Afhankelijk van de keuze van de productvariant zijn de gedekte risico’s arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, en echtscheiding. Deze verzekering is alleen af te sluiten bij het kopen van een woning. De EigenInkomensgewenning en de ArbeidsInkomensgewenning zijn daarnaast ook af te sluiten op het moment dat de bestaande hypotheek naar een andere bank (hypotheekverstrekker) wordt overgesloten. De uitkering bouwt af met een vast percentage, zodat het een tijdelijke uitkering betreft, die je de gelegenheid geeft om passende actie te ondernemen.

 • Unieke echtscheidingsdekking
 • Volledig digitaal aanvraagtraject
 • Uitkering gaat door als UWV stopt
 • Direct opzegbaar zonder boetes
 • Bekijk video met heldere uitleg

   

   

 • Gezinsinkomensgewenning

  De GezinsInkomensgewenning is bedoeld voor gehuwden, geregistreerd partnerschap en samenwonenden met contract. Wanneer je een woning koopt, verzeker je het gezinsinkomen voor een bepaalde uitkeringsperiode (25, 40 of 50 maanden). Je bent dan verzekerd voor onvrijwillige terugval van je netto-inkomen veroorzaakt door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en echtscheiding. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. De uitkering is tijdelijk en wordt iedere maand met een vast percentage afgebouwd. Mocht jij of je partner onverwachts uit elkaar gaan, krijg je dus de tijd om aan deze nieuwe situatie te wennen. Daar kun je vast wel inkomen.

 • Eigen inkomensdekking

  De EigenInkomensgewenning is bedoeld voor alleenstaanden en samenwonenden zonder contract. Wanneer je een woning koopt, verzeker je het (gezins)inkomen voor een bepaalde uitkeringsperiode (25, 40 of 50 maanden) voor arbeidsongeschiktheid, en werkloosheid. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. De uitkering is tijdelijk en wordt iedere maand met een vast percentage afgebouwd.  Mocht jij of je partner onverwachts je baan verliezen, krijg je dus de tijd om aan deze nieuwe situatie te wennen. Daar kun je vast wel inkomen.

 • Arbeids inkomensdekking

  De ArbeidsInkomensgewenning is bedoeld voor iedereen in loondienst die een huis koopt, ongeacht de burgerlijke staat. Wanneer je een woning koopt verzeker je het (gezins)inkomen voor de uitkeringsperiode van 75 maanden voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Je betaalt iedere maand een vast bedrag. De uitkering is tijdelijk en wordt iedere maand met een vast percentage afgebouwd. Mocht jij of je partner onverwachts arbeidsongeschikt raken, krijg je dus de tijd om aan deze nieuwe situatie te wennen. Daar kun je vast wel inkomen.

Vragen of hulp nodig bij je aanvraag?


Neem contact met ons op

Dit zeggen anderen over ons

 • Duidelijke informatie en deskundige medewerkers

 • Snel, makkelijk, duidelijk en super goede begeleiding met veel lagere kosten dan een ander

 • In alle opzichten goed

 • Eerlijk product

Via Independer Reviews

Adviseur zoeken?

#Keep calm, wij helpen je

Vind dé adviseur