Dazure laat je verbazen

#Positief verrassen op alle vlakken

Laat je verbazen door Dazure

Wij ontwikkelen en verkopen overlijdensrisicoverzekeringen en inkomensverzekeringen.
‘Wat leuk!’ denk je dan waarschijnlijk…. niet.
Toch weten wij hoe we dit wel degelijk leuk, interessant en vooral góed kunnen doen samen. Verbaast jou dat? Ha, mooi!  Hier een paar amazing voorbeelden:

Amazing! GELIJK EEN ECHT MENS AAN DE TELEFOON

Je belt ons. En wat denk je? Er wordt door een echt mens opgenomen. Je krijgt iemand aan de telefoon die jou gelijk kan helpen en jouw vragen kan beantwoorden. Geen doorkiessysteem, geen bandje waar een stem zegt dat je 3 moet kiezen voor dit en 5 moet kiezen voor dat. Je wordt niet 3x doorverbonden. Dat vinden wij zelf ook belangrijk als wij een bedrijf bellen.

Amazing! JIJ BENT FAMILIE

We gaan voor eerlijke verzekeringen, producten die we ook aan onze familieleden zouden verkopen. Goede voorwaarden en een eerlijke prijs zijn van belang. Wanneer we producten ontwikkelen leggen we deze naast onze zogenoemde ‘familiemeetlat’. Pas wanneer de producten goed genoeg voor onze naasten zijn, gaan we ermee verder.

Amazing! SPONTANE PREMIEVERLAGINGEN

Je hebt al tijden geleden een GoedIdee overlijdensrisicoverzekering afgesloten. En dan komt er een mail binnen van Dazure. Wat zou dat zijn? Nieuwe polis, premieverhoging, reclame….?
Nee: er wordt gemeld dat je premie omláág gaat! Elke maand ga je minder betalen voor dezelfde, onveranderde verzekering. Je hoeft er niets voor te doen. Dat is onze ijzersterke GoedIdee overlijdensrisicoverzekering. Als het mogelijk is om de premie te verlagen, dan verlagen we niet alleen om niéuwe klanten blij te maken, maar ook geven we de korting aan onze bestaande klanten. Dat hebben we al 6(!) keer gedaan in de afgelopen jaren. Zo zouden wij zelf ook behandeld willen worden als trouwe klant.

Amazing! HET IS GEVEN EN NEMEN, MAAR WIJ GEVEN LIEVER

Wij hebben lieve, attente mensen bij ons werken. Je hebt gevers en je hebt nemers. Bij ons werken voornamelijk gevers, met veel empathie. Wij willen mensen blij maken, troosten, helpen, positief verrassen. Originele cadeautjes verzinnen en versturen vinden wij fijn. Wij sturen betekenisvolle cadeautjes naar nabestaanden, om te troosten, om te laten merken dat zij bij ons geen ‘nummer’ zijn maar een mens. We vragen na een tijdje of we langs mogen komen: wil jij je verhaal kwijt? Wij luisteren. Luister mee naar deze openhartige verhalen op onze podcast Sterveding.

Amazing! WIJ ZETTEN ONZE WARMTE NIET ALLEEN BIJ DAZURE IN

Natuurlijk draait het bij Dazure uiteindelijk om productontwikkeling en het sluiten van polissen, maar hoe fijn is het om succes te kunnen delen. Wanneer er ruimte is dan dragen we graag ons steentje bij en zetten we ons graag in voor maatschappelijke initiatieven. Bijna iedereen die bij ons werkt zet zich tijdens het werk ook in voor andere goede zaken. We kijken verder dan onze voordeur. Allereerst vinden wij het super mega belangrijk dat onze medewerkers zo goed mogelijk in hun vel zitten en zich gezien & gehoord voelen. Niemand is meer dan een ander. Dat geeft een sterk team, waar mensen in hun kracht staan. Wie en waar kunnen wij helpen? Zo koken twee random collega’s met regelmaat voor cliënten van de Stichting Maatschappelijke Opvang (SMO) in Breda. Dat doen we al ruim zes jaar. Een sportief Dazure-team loopt jaarlijks mee met de Bredase Singelloop om geld in te zamelen voor SMO. Ook dragen wij de jeugd een warm hart toe door enthousiast mee te doen met projecten van JINC. Daar worden wij zelf ook gelukkig van. En dit jaar organiseren wij samen met twee andere partijen uit de markt het ALS Financieel diner. Wil jij een tafel reserveren? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Amazing! NOG VEEL MEER

Wil je je nog meer laten verbazen door Dazure? Stuur een mailtje naar elodie@dazure.nl met als onderwerp: VERBAAS ME!

Wij willen positief verrassen op alle vlakken. Bekijk hier wat wij allemaal doen: