Nieuw:

#Dazure Krediet label

NIEUW – Dazure lanceert de Dazure Kredietbeschermer AO-WW en de Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering

Dazure gaat naast de GoedIdee & GewoonIdee labels een Dazure label voeren. Onder de GoedIdee en GewoonIdee labels vallen nu alle verzekeringen gericht op het afdekken van het nabestaanden en hypotheekrisico op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Onder het nieuwe Dazure label vallen alle verzekeringen die samen met een krediet kunnen worden afgesloten en het risico op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid afdekken. De Dazure Kredietbeschermer AO-WW & Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering kennen een scherpe premiestelling en worden door Dazure aangeboden via de adviesapplicaties: MAEX, Adviesbox, Finix en haar eigen adviesapplicatie BizPropeller. Het aanvraagtraject verloopt volledig digitaal.

Dazure Kredietbeschermer AO-WW
Met de Dazure Kredietbeschermer AO-WW hoeft de verzekerde zich in geval van arbeidsongeschiktheid (AO) of werkloosheid (WW) geen zorgen te maken over de maandlasten van het consumptief krediet (persoonlijke lening of doorlopend krediet). Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald. Met de uitkering kunnen de maandtermijnen van het krediet gedurende een bepaalde periode worden betaald. Als je na uiterlijk 24 maanden uitkering minimaal 80% arbeidsongeschikt bent, wordt je actuele openstaande kredietsom volledig ingelost. Dit bedrag is nooit hoger dan de kredietsom die je bij aanvang hebt verzekerd. Lees de productkaart voor de verdere specificaties en voorwaarden. De verzekeraar voor deze verzekering is CHUBB European Group Unlimited.

Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering
De Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering is een overlijdensrisicoverzekering, gekoppeld aan een consumptief krediet. Bij deze verzekering staan een scherpe premie, digitaal aanvraagtraject en (verkorte) gezondheidsverklaring, volledige transparantie en de efficiëntie centraal. Daarnaast heeft deze verzekering geen en-bloc clausule. Lees de productkaart voor de verdere specificaties en voorwaarden. De verzekeraar voor deze verzekering is Goudse Verzekeringen.

De Dazure Kredietbeschermer AO-WW en Dazure Krediet ORV worden vanaf vandaag aangeboden via de adviesapplicaties: Adviesbox, Finix en Dazure BizPropeller (de aanvraagapplicatie van Dazure zelf (www.dazure.nl). Per 1 juli is de nieuwe kredietlijn ook via de adviesapplicatie Maex aan te vragen.