MoneyView levert weer het bewijs: Dazure blijft bijzonder!

In het afgelopen week gepubliceerde rapport van MoneyView over overlijdensrisicoverzekeringen was Dazure weer prominent aanwezig. Onze nieuwe GewoonIdee Nabestaandenverzekering werd terecht beloond met 5 sterren voor de scherpe prijs. Zeker als we weten dat sommige andere producten eigenlijk iets duurder zijn dan door MoneyView wordt verondersteld (doordat sommige aanbieders ook de maanden meenemen bij de leeftijdsbepaling en/of bij dalende verzekeringen de daling maandelijks laten plaatsvinden).

De GoedIdee Nabestaandenverzekering is de enige die vanaf aanvang altijd 5 sterren voor de kwaliteit (door MoneyView als flexibiliteit betiteld) heeft gekregen. Waar anderen deze 5 sterren vooral hebben weten te behalen door ruime mogelijkheden in het aanvraagtraject, bereikt GoedIdee de 5 sterren door de (gelukkig al minder unieke) premierestitutie bij beëindiging, in de vorm van het premiedepot, en de nog steeds unieke automatische premieverlaging voor bestaande klanten. MoneyView laat uitstekend zien dat alleen maar een lage premie al snel tot duurkoop leidt als de polis om welke reden dan ook eerder wordt beëindigd. Wat MoneyView moeilijk kon laten zien, is wat het effect is van de premieverlagingen die wij ook onze bestaande klanten gunnen. Onze klanten van het eerste uur hebben al twee premieverlagingen van de risicopremie mogen ervaren en kunnen daardoor verlaging van de polispremie tegemoet zien, die voor sommigen zullen oplopen tot meer dan 20%. Daar kan geen enkele andere aanbieder tegenop!

Telegraaf heeft in Weekeinde (zaterdag 26 januari jl.) ook een special over overlijdensrisicoverzekeringen gepubliceerd. Hierin wordt Dazure met haar verzekeringen genoemd onder de toppers!