Kijkje in de keuken van Dazure

Nieuw product: Bright Nabestaandenverzekering

Een kijkje in de keuken van Dazure

Als productontwikkelaar maken we niet alleen mooie producten voor jullie, maar zijn we de laatste maanden ook bezig geweest voor de innovatieve club BrightPensioen.
 
We zijn er trots op dat de Bright Nabestaandenverzekering is gelanceerd. Met deze verzekering kan een deelnemer van BrightPensioen ervoor zorgen dat het volledige pensioenbedrag wordt uitgekeerd aan de nabestaanden indien hij/zij vroegtijdig komt te overlijden.

BrightPensioenBrightPensioen
BrightPensioen is er voor mensen die zelf hun pensioen moeten regelen. Of je nu ZZP’er, ZP’er, DGA of ondernemer
bent: voor het regelen van je pensioen kun je bij BrightPensioen terecht. Maar ook als een werkgever niets aan pensioen doet.
Wil je jouw relaties adviseren over de pensioenproducten van BrightPensioen? Voor meer informatie kun je contact opnemen
met Sjaak Zonneveld: sjaak@brightpensioen.nl.     

De Bright Nabestaandenverzekering
Bij BrightPensioen gaat bij het overlijden van de deelnemer, de opgebouwde pensioenpot naar de nabestaanden. Daar is geen verzekering voor nodig. Als de deelnemer vroegtijdig komt te overlijden heeft de pensioenpot het einddoel nog niet bereikt. Met de Bright Nabestaandenverzekering wordt ook bij vroegtijdig overlijden het volledige doelbedrag uitgekeerd aan de nabestaanden. Naarmate een pensioenpot groeit, wordt het bedrag dat je hiervoor moet bijverzekeren kleiner. Daarvoor kun je het verzekerde bedrag tussentijds op elk moment verlagen. Dan gaat ook de premie omlaag.

BrightPensioen staat net als wij voor een eerlijke en duurzame financiële wereld.
Indra Frishert: ‘'BrightPensioen is met dezelfde gedachte als Dazure opgericht: ‘Het moet ook anders kunnen’. We doen vanuit beide bedrijven ons best om de financiële wereld eerlijker, transparant en duurzamer te maken. Hierbij staat het belang van de klant voorop. Met het lanceren van de Bright Nabestaandenverzekering zijn we weer een stapje dichterbij!’'