Een oplossing voor arbeidsongeschiktheid die wel aansluit op alle AO-scenario's

Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering verliep vaak moeizaam en de huidige AO-verzekeringen bieden een globale dekking, zijn vrij duur en bieden een bruto oplossing. "We hebben gezien dat het risico op arbeidsongeschiktheid zo groot is, dat we er een goede oplossing voor wilden ontwikkelen, die adviseurs met een gerust hart kunnen adviseren" geeft Indra Frishert aan.

In dit artikel lees je wat de aanleiding was voor Dazure om een nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering te lanceren die wel een passende dekking heeft tegen een scherpe premie. Ook lees je hoe jij als adviseur en klant straks met een gerust hart een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt afsluiten.

Grote gevolgen voor huizenbezitters
90% van de mensen die arbeidsongeschikt raken komen in de financiële problemen. De kans om binnen 30 jaar arbeidsongeschikt te raken is aanzienlijk hoger dan de kans op overlijden. Het is dus een heel reëel scenario voor huizenbezitters, maar een groot deel van de Nederlanders heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat er geen passend product is.

Een verzekering die past in de wereld van nu
Is er dan niet een product te bedenken dat wel aansluit bij de uiteindelijke situatie? Dat ook nog betaalbaar is? Wij denken van wel. Dus besloten we in actie te komen en nu lanceren we de GoedIdee Inkomensbeschermer. Deze verzekering is gebaseerd op een berekening van 2 uiterste AO-scenario's, in plaats van één AO-scenario zoals bij andere verzekeringen. Met als resultaat een altijd passende dekking, ongeacht de toekomstige AO-situatie. Daarnaast biedt deze verzekering een netto oplossing om het levensonderhoud te kunnen betalen bij arbeidsongeschiktheid.

Dat het lastig is om een AO-verzekering af te sluiten weten we, maar we weten ook hoe blij jij en je klanten zijn als ze ervoor verzekerd zijn op het moment dat het mis gaat. Met de AO- verzekering van Dazure kun je er op rekenen dat de verzekering die jij als adviseur hebt geadviseerd aansluit bij het scenario waarin je klant is belandt. Jouw advies kan het verschil maken voor je klanten. De GoedIdee Inkomensbeschermer kun jij met een gerust hart afsluiten.

Meer weten over de GoedIdee Inkomenbeschermer? Wil je meer weten over de GoedIdee Inkomensbeschermer? Meld je dan aan voor een introductie of lees hier meer.

Meld je aan voor een introductie

Wil je meer weten over de GoedIdee Inkomensbeschermer? Of heb je een vraag? Vul dan het formulier in & wij nemen contact met je op! 

Contactformulier

''Zet de boel maar eens goed op zijn kop''

Indra Frishert - directeur Dazure

'Een arbeidsongeschiktheidsverzekering had mij en mijn gezin wel meer rust gegeven'

'Je wilt het beste voor de klant, maar daar waren tot voor kort nog geen oplossingen voor'

'Een altijd passende dekking, ongeacht de toekomstige AO-situatie'