Sammen

#Doe het met passie, of doe het niet

Mijn vader zei altijd: ''wat je ook doet, doe het met passie of doe het anders gewoon niet''. Geloof het of niet maar het heeft even geduurd voordat ik dat begreep. #ietsmetjongeneigenwijszijn.

Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat mijn hart ligt bij het creëren van content. Een idee uitwerken tot iets concreet. Hier klopt mijn hart sneller van. Ik hou van uitdagingen en om iedere keer weer iets bijzonders te creëren, en net iets anders te zijn dan de rest. That's what I love!

Nu ik iets ouder (en een klein beetje wijzer) ben, begrijp ik de woorden van mijn vader beter. Als je de dingen doet die je leuk vindt, waar je achter staat, blijf je dicht bij jezelf en heb je oprecht plezier in hetgeen wat je doet. Daarom ben ik ook blij dat Dazure mij buiten de lijntjes laat tekenen en dat is fijn. Hierdoor voel ik me niet belemmerd en wordt creativiteit niet gezien als iets beangstigend, maar wordt het juist gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat wij onszelf blijven uitdagen en continue op zoek gaan naar innoverende en bijzondere concepten. Zo kunnen wij bijzondere marketingacties opzetten en de markt (positief) blijven verrassen!